Ράπινο: «Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο»

Η Μέγκαν Ράπινο τόνισε πως προσπαθεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο, χρησιμοποιώντας το βήμα που της δίνει το ποδόσφαιρο.

Η Αμερικανίδα παίκτρια εμφανίστηκε αποφασισμένη να συνεχίσει τη δράση της, για την ισότητα των δυο φύλων και άλλα κοινωνικά θέματα. Η παίκτρια των ΗΠΑ μίλησε για τη δράση της, πριν την αναμέτρηση με την Πορτογαλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αρχικά, η Ράπινο δήλωσε: «Νομίζω ότι όσον αφορά εμένα, πάντα προσπαθούσα να παίζω το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο. Πάντα προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα που έχουμε, και αυτή η πλατφόρμα δημιουργήθηκε πολύ πριν έρθω εδώ και συνεχίσαμε να κτίζουμε επάνω της, για να αναπτύξουμε το παιχνίδι, να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, να χρησιμοποιήσουμε τις φωνές μας για να υποστηρίξουμε περισσότερα πράγματα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι ως επαγγελματίες αθλήτριες γνωρίζουμε τις αδικίες, τουλάχιστον αυτές που έχουμε νιώσει. Κι έτσι νομίζω, ότι είναι εύκολο για εμάς να είμαστε σύμμαχοι σε άλλους τομείς. Νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματική, η πιο σημαντική κληρονομιά αυτής της ομάδας. Και μετά, φυσικά, μπορέσαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό, το οποίο ήταν να το συνδυάσουμε με απίστευτη επιτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά για όλους, αλλά ξέρω ότι εγώ, θα αφήσω αυτό το άθλημα έχοντας πάρει ό,τι μπορούσα από αυτό. Απήλαυσα την κάθε στιγμή, πανηγύρισα, πάλεψα και τα έδωσα όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.