Πελέ σε Κριστιάνο: «Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να χαμογελάσουμε φίλε μου»

Ο Πορτογάλος super star εξέφρασε μέσω Instagram την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας του, με τον Βραζιλιάνο να σχολιάζει την ανάρτησή του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να οδηγήσει την Πορτογαλία στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στα 37 του αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, με τη λογική να λέει πως αυτό ήταν το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας του.

Ο ίδιος μέσω Ιnstagram εξέφρασε την απογοήτευσή του:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο ,και με τη χώρα μου, αλλά το να βάλω το όνομα της πατρίδας μας στην κορυφή του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε συμμετοχές που είχα σε Μουντιάλ για πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και με την υποστήριξη εκατομμυρίων Πορτογάλων, τα έδωσα όλα. Άφησα τα πάντα στο γήπεδο. Ποτέ δεν έστρεψα το πρόσωπό μου στον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο.

Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσω εν θερμώ. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι πολλά έχουν ειπωθεί, πολλά έχουν γραφτεί, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν έχει αλλάξει ούτε στιγμή.

Πάντα αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο χρόνος θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου, που είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακολούθους παγκοσμίως (513 εκ.), είχε εκατομμύρια σχόλια.

Μεταξύ αυτών και του θρυλικού Πελέ, ο οποίος αυτή την εποχή αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να χαμογελάσουμε φίλε μου» έγραψε ο «Βασιλιάς», ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς τον χαρακτήρισε «θρύλο».

Ξεχωριστός και ο σχολιασμός του Κιλιάν Εμπαπέ στη σχετική ανάρτηση, αφού ο Γάλλος πρωταθλητής κόσμου έβαλε μια κατσίκα, αγγλιστί GOAT, που σημαίνει Greatest Of All Time.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.