Σκαλόνι: «Αν σκέφτεσαι μόνο την επίθεση, στο τέλος θα το πληρώσεις»

Ενοχλημένος για τη... διαρροή πληροφοριών -μετά μία προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών-, σχετικά με την κατάσταση του Ροντρίγκο ντε Πολ, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Σκαλόνι, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, ενόψει της αυριανής προημιτελικής αναμέτρησης (9/12) με την Ολλανδία στη Λουσάιλ (21:00).

«Είναι πολύ περίεργο και με αυτό καταλαβαίνετε ήδη τι εννοώ. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη να δημιουργηθεί συναγερμός. Ο αντίπαλος είναι προσεκτικός σε αυτά τα πράγματα», είπε ο Αργεντινός ομοσπονδιακός, αν και αμέσως μετά έδωσε κάποιες ενδείξεις:

«Καταρχήν, η χθεσινή προπόνηση (σ.σ. Τετάρτη) ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν ξέρω πώς γνωρίζουν ότι ο Ροντρίγκο έχει κάτι, και είναι πολύ περίεργο. Προπονούμαστε κεκλεισμένων των θυρών και δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες. Νομίζω ότι πρέπει να εκνευριστώ λίγο. Καταρχάς, είναι μια χαρά. Έρχεται από ένα σωρό αγώνες, όπως οι περισσότεροι, αυτό που θα κάνουμε είναι να αξιολογήσουμε την κατάστασή του. Και αυτός και ο ΄Άνχελ (σ.σ. Ντι Μαρία), όποιος βγει να αγωνιστεί θα πρέπει να το κάνει με τις καλύτερες συνθήκες. Ο Ντι Μαρία δεν έκανε όλη την προπόνηση στο ίδιο επίπεδο, έκανε τη μισή. Θα μιλήσω μαζί του σήμερα και θα κάνουμε το καλύτερο. Σίγουρα είναι σημαντικός παίκτης», τόνισε. «Αυτό που βγαίνει στον Τύπο είναι πολύ δύσκολο να το χειριστείς. Είμαστε ξεκάθαροι ότι ο παίκτης που βγαίνει στο γήπεδο πρέπει να τα πάει καλά, να είναι στην καλύτερη κατάσταση που πιστεύουμε ότι θα κάνει το καλύτερο», είπε.

Στη συνέχεια ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για το μαρκάρισμα που περιμένει στον Λιονέλ Μέσι από τους Ολλανδούς: «Θα δούμε τι θα συμβεί στο παιχνίδι. Έχουμε συνηθίσει οι αντίπαλοι να κάνουν κάτι διαφορετικό,. Ναι, μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν αλλαγές, και εμείς τις κάνουμε. Έχουμε παίξει παιχνίδια στα οποία οι αντίπαλοι τον μαρκάρουν με έναν παίκτη».

Σχετικά με την διαδικασία των πέναλτι, τόνισε: «Οι παίκτες εκτελούν συνέχεια πέναλτι, μένουν και το κάνουν μετά την προπόνηση. Αλλά όταν πας να εκτελέσεις στο παιχνίδι, είναι διαφορετικό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό το στάδιο και θα προκριθούμε νωρίτερα. Οι εκτελεστές πέναλτι ορίζονται πάντα μετά από 120 λεπτά, εκείνοι που θα εκτελέσουν δεν μπορούν να επιλεγούν εκ των προτέρων. Σκεφτόμαστε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Έτσι κι αλλιώς, οι αποφάσεις λαμβάνονται τις στιγμές που πρέπει να παρθούν».

Ο προπονητής της Αργεντινής ολοκλήρωσε μιλώντας για την Ολλανδία και τον Φαν Xάαλ: «Αυτό που λέει ο Φαν Xάαλ δεν είναι μυστήριο. Όλοι πρέπει να επιτίθενται και να αμύνονται. Η Ολλανδία είναι μια πολύ ισορροπημένη ομάδα, όλοι αμύνονται και όλοι επιτίθενται, είναι μια μικρή περίληψη του ποδοσφαίρου σήμερα. Πριν από χρόνια πίστευαν ότι τέσσερις ή πέντε πρέπει να επιτίθενται και οι άλλοι να αμύνονται, σήμερα το ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι για να παρακολουθήσετε, υπάρχουν δύο ομάδες που θέλουν να επιτεθούν, χωρίς όμως να μην είναι προσεκτικές. Αν σκέφτεσαι μόνο την επίθεση, στο τέλος θα το πληρώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.