Σερβία-Ελβετία 2-3: Με ανατροπή στην ανατροπή στους “16” (hls)

Για τέταρτη φορά στις 5 τελευταίες διοργανώσεις, η Ελβετία θα δηλώσει παρούσα στη φάση των "16" του παγκοσμίου κυπέλλου. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι επιβλήθηκε 3-2 της Σερβίας, η οποία για άλλο ένα παιχνίδι απογοήτευσε και όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με το Καμερούν, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που είχε, δεχόμενη συνολικά οχτώ γκολ σε τρία ματς, τερματίζοντας τελευταία στον 7ο όμιλο.

Στην επόμενη φάση η ομάδα του Μουράτ Γιακίν θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, την προσεχή Τρίτη.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν αναμφίβολα το πιο ποιοτικό και απρόβλεπτο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σερβία και Ελβετία έπαιξαν πολύ επιθετικά και σε αυτό το διάστημα είχαμε 16 τελικές για τις δύο ομάδες (7 η Σερβία, 9 η Ελβετία), χαμένες ευκαιρίες και για τους δύο αντιπάλους και τέσσερα γκολ μέσα σε διάστημα 25 λεπτών.

Ο Τζερντάν Σακίρι με αριστερό πλασέ στο 20ο λεπτό άνοιξε το σκορ, αλλά η Σερβία μέσα σε δέκα λεπτά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με δύο τέρματα από τα “βαριά” της χαρτιά, τον Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στο 26΄και τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στο 35΄. Μάλιστα μετά το γκολ που πέτυχε ο άσος της Φούλαμ έφτασε τα 52 με τη φανέλα της Σερβίας και είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας, με 32 γκολ περισσότερα από τον δεύτερο Τάντιτς! Για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Αγγλία εναντίον της Αργεντινής το 1998, δύο ομάδες σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου, έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ πριν από το ημίχρονο.

Οι συγκινήσεις δεν είχαν τελειωμό σε αυτή την καταπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ελβετία έκανε ανατροπή στην ανατροπή και προηγήθηκε 3-2 με τον Ρέμο Φρόιλερ, σκορ που παρέμεινε έως το τέλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς (55’ Γκούντελ), Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (78’ Ράντονιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (67’ Μακσίμοβιτς), Λούκιτς, Κόστιτς, Τάντιτς (78’ Τζούριτσιτς), Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς (55’ Γιόβιτς)

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Βιντμέρ, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τζάκα, Σακίρι (69’ Ζακάρια), Σο (68’ Φερνάντες) , Βάργκας (83’ Φάσναχτ), Εμπολό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.