Αγγλία – Ηνωμένες Πολιτείες 0-0 : Προσγείωση με Αμερικάνικο πλάνο! (hls)

Ισόπαλες χωρίς τέρματα έμειναν η Αγγλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για τη νίκη, αλλά πλέον θα πρέπει να διεκδικήσουν τους στόχους τους την επόμενη αγωνιστική

Μπορεί να την χρησιμοποιήσει και ως… διδακτική την αποψινή «γκέλα» η εθνική Αγγλίας στο επιβλητικό γήπεδο της Αλ Κορ στο Κατάρ, όπου προφανώς έμεινε με τη χαρά του ενός βαθμού (!) εάν λάβουμε υπόψη το πόσο κινδύνευσε σε ορισμένα διαστήματα να βρεθεί στο καναβάτσο απέναντι στους καλά διαβασμένους και πεισματάριδες Αμερικανούς!
Υπήρξαν στιγμές που το φαβορί τα… χρειάστηκε στο ματς και – παρακαλώ – αυτές δεν ήταν λίγες!

Κι όμως, στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο πρώτο μισό του δευτέρου μέρους οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειχναν εξαιρετικά διαβασμένοι απέναντι στα “τρία λιοντάρια” και σε μια ομάδα με αρκετούς… αδύναμους κρίκους, σε σχέση με την Αγγλία που ενθουσίασε στην πρεμιέρα της, στη διοργάνωση. Μεγάλη ευκαιρία σαφώς το σουτ του Πούλισιτς στο οριζόντιο δοκάρι στο πρώτο μέρος!

Οι Βρετανοί είχαν μια καλή στιγμή με τον Κέϊν στην αρχή και σταδιακά “ξεθύμαναν” δείχνοντας εγκλωβισμένοι, εν μέρει , στην τακτική και τη διάθεση των αντιπάλων τους!

Στα τελευταία 15-20 λεπτά ο Σάουθγκεϊτ με τις αλλαγές ζωήρεψε κάπως την ομάδα του, δίχως όμως και εκεί την μεγάλη φάση με την οποία θα άγγιζε τους τρεις πόντους!

Αγγλία (Γκάρι Σάουθγκεϊτ) 4-2-3-1

Πϊκφορντ, Σο, Τρίπιερ, ΜακΓκουάϊρ, Στόουνς, Μπέλιγκαμ (68’ Χέντερσον), Ρίισε, Σάκα (78’ Ράσφορντ), Στέρλιγκ (68’ Γκρίλις), Μάουντ, Κέϊν

Η.Π.Α (Γκάρι Μπερχάλντερ) 4-4-2

Τέρνερ, Ρόμπινσον, Ντεστ (77’ Μουρ), Ριμ, Ζίμερμαν, Πούλισιτς, Μακ Κένι (77’ Ααρονσον), Μούσα, Άνταμς, Ράϊτ (83’ Σάρτζεντ), Γουεά (83’ Ρέϊνα)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.