Αργεντινή: Οι πρωταθλητές Αμερικής θα κάνουν… «φασαρία»

Η Αργεντινή μετά τον Νίκο Γκονζάλες χάνει και τον Χοακίν Κορέα λόγω τραυματισμού. Παραμένει ένα γεμάτο ρόστερ με όνειρα και φιλοδοξίες ταξίδεψε στο Κατάρ.

Ο Νίκο Γκονζάλες απομακρύνθηκε από την ομάδα λόγω τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποκλείστηκε και ο Χοακίν Κορέα και αντικαταστάθηκε από τον Τιάγκο Αλμάντα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν ανησυχίες για την φυσική κατάσταση των Άνχελ Ντι Μαρία και Πάουλο Ντιμπάλα, καθώς και οι δύο παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς και δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους, αλλά φυσικά είναι στην αποστολή για το τουρνουά. Η Αργεντινή κάνει ντεμπούτο στις 22 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνες, αποτελεί την πρώτης επιλογή για τα δοκάρια. Ο Φράνκο Αρμάνι, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίβερ Πλέιτ, ξεκίνησε τη φιλική νίκη της Αργεντινής με 5-0 επί της Εσθονίας και θα μπορούσε να μπει ως άλλη επιλογή για τον Σκαλόνι στο Κατάρ. Ο τερματοφύλακας της Βιγιαρεάλ, Χερόνιμο Ρούλι, είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας.

Η Αργεντινή έχει πολύ λίγες ανησυχίες στα μετόπισθεν αυτή τη στιγμή, με τους Νίκολας Οταμέντι της Μπενφίκα και Κριστιάν Ρομέρο της Τότεναμ να φαίνονται πανέτοιμοι για μια αρχική συνεργασία. Ο Λισάντρο Μαρτίνες φαίνεται έτοιμος να παλέψει για τη θέση του στη σύνθεση με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του για τη νέα του ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νίκολας Ταλιαφίκο που φέτος μετακόμισε στη Λιόν, να παλεύει για το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ακούνια της Σεβίλλης.

Η Αργεντινή αποτελεί ισχυρή απειλή από τη μεσαία γραμμή, καθώς έχει ένα ωραίο μείγμα εμπειρίας και νιότης, αν και θα είναι χωρίς τον Τζοβάνι Λο Σέλσο, ο οποίος έχει αποκλειστεί λόγω τραυματισμού. Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι βασικός πυλώνας στο κέντρο, ενώ ο Λεάντρο Παρέδες της Γιουβέντους προσφέρει επιπλέον δύναμη στη μεσαία γραμμή. Μελλοντικοί αστέρες, όπως ο Ένζο Φερνάντες της Μπενφίκα και Αλέξις ΜακΚάλιστερ της Μπράιτον, είναι επίσης έτοιμοι να «επηρεάσουν» το παιχνίδι αν τους ζητηθεί.

Είναι δύσκολο να παραπονιέσαι για την επίθεση της ομάδας σου όταν έχεις τον Λιονέλ Μέσι να ηγείται της γραμμής. Ο Μέσι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα για την Αργεντινή πρόσφατα και θα ελπίζει να δώσει ένα σόου για τη χώρα του και στο τελευταίο του (μάλλον) Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Άλβαρες της Σίτι και Μαρτίνες της Ίντερ προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη και η επίθεση είναι ένας τομέας για τον οποίο ο Σκαλόνι δεν θα ανησυχεί πολύ. Το αφεντικό της Αργεντινής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο τους και θέλει απλώς οι παίκτες του να παραμείνουν σε φόρμα μέχρι να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.