Δεν υπάρχει μόνο ο Ιμόμπιλε, υπάρχει και ο Σκαμάκα!

Ο Ιταλός επιθετικός Τζιανλούκα Σκαμάκα, αποτέλεσε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Γουέσρτ Χαμ από τη Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 23χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 6 φορές σε 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν και έχει καλύτερη αναλογία γκολ ανά λεπτό από τον συμπατριώτη του Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο.
Ο Σκαμάκα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το «δεξί» με δύο γκολ στην Premier League και τέσσερα στο Conference League. Έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, το τελευταίο στο ντέρμπι του Λονδίνου εναντίον της Φούλαμ την Κυριακή.
Έχει παίξει 577 λεπτά σε 12 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας ένα γκολ κάθε 97 λεπτά.

Ο συμπατριώτης του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο βασικός επιθετικός της Εθνικής Ιταλίας, έχει πετύχει 5 γκολ σε 11 συμμετοχές, ένα κάθε 186 λεπτά, αλλά έχει παίξει πολύ περισσότερα από τον συμπατριώτη του, καθώς έχει αγωνιστεί σε 929 λεπτά με τη Λάτσιο σε Serie A και Europa League.

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα ότι η εύρεση ενός μακροπρόθεσμου αντικαταστάτη για τον Ιμόμπιλε θα μπορούσε να είναι δύσκολη. «Οι κορυφαίες ομάδες (της Serie A) έχουν ξένους επιθετικούς εδώ και αρκετό καιρό», είπε. «Ο μόνος Ιταλός είναι ο Ιμόμπιλε. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δούμε δύο ή τρεις επιθετικούς που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της εθνικής ομάδας. Δεν είναι μικρό πρόβλημα. Ο Σκαμάκα μπήκε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί τέσσερις ή πέντε μήνες για να προσαρμοστεί, αλλά ο χρόνος είναι δίπλα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.