Σάντος: “Δεν ασχολούμαι με το μέλλον μου, αλλά με την Τουρκία”

Η ΑΕΚ ονειρεύεται το μέλλον της με τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της, αλλά ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε πως τούτη την περίοδο δεν ασχολείται με το μέλλον του.

Η ΑΕΚ είναι γνωστό πως και τον Φερνάντο Σάντος θέλει για να την καθοδηγήσει στην “Αγιά Σοφιά“, αλλά και μια πρώτη επαφή έχει κάνει μαζί του. Μέχρι εκεί όμως. Δεν θα μπορούσε να πάει και παραπέρα το στόρι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είναι συγκεντρωμένος στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Οι Ίβηρες ετοιμάζονται για το πρώτο μπαράζ κόντρα στην Τουρκία με τον Φερνάντο Σάντος σε σχετική ερώτηση που αφορούσε στο μέλλον του να κόβει κάθε συζήτηση.

«Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου. Καταλαβαίνω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση με την Τουρκία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει κίνητρο, ξέρουμε ότι είμαστε εδώ λόγω δικής μας ευθύνης. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον τελικό που θα παίξουμε αύριο με την Τουρκία» ανέφερε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός.

Η Πορτογαλία την Πέμπτη θα δώσει το πρώτο νοκ-άουτ μπαράζ κόντρα στην Τουρκία και αν προκριθεί θα συναντήσει μια εκ των ΙταλίαΒόρεια Μακεδονία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.