Ισπανία: Εκτός οι Ντε Χέα, Μπουσκέτς (pic)

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, έμεινε εκτός της τελευταίας αποστολής της Ισπανίας από τον Λουίς Ενρίκε.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα που σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε είναι κουρασμένος. Η La Roja παίζει φιλικά με την Αλβανία και την Ισλανδία κατά την επερχόμενη διεθνή διακοπή και ο ομοσπονδιακός τεχνικός αντικατέστησε τον Νταβίντ Ντε Χέα με έναν άλλο τερματοφύλακα από την Πρέμιερ Λιγκ, τον Νταβίντ Ράγια της Μπρέντφορντ. Οι Ραούλ ντε Τόμας της Εσπανιόλ, Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα, Άλβαρο Μοράτα της Γιουβέντους, Ντάνι Όλμο της Λειψίας και Γέρεμι Πίνο της Βιγιαρεάλ επιλέγονται μεταξύ των επιθετικών.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση της ομάδας, ο Λουίς Ενρίκε είπε ότι η παράλειψη του Μπουσκέτς ήταν απλώς για να τον κρατήσει φρέσκο. Ο 33χρονος έχει παίξει 39 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μπάρτσα αυτή τη σεζόν. «Στην περίπτωση του Μπουσκέτς, είναι προσωπική απόφαση. Είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τα περισσότερα λεπτά και θέλω να έχω την καλύτερη εκδοχή του αρχηγού για τα παιχνίδια του Ιουνίου και αποφάσισα να τον ξεκουράσω. Κάνει μια θεαματική σεζόν».

Ο Ισπανός προπονητής είπε επίσης ότι οι δύο προσεχείς αγώνες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν φιλικά και προκάλεσε την ομάδα του να δείξει τη “φιλοδοξία” και την “πείνα” της καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο στο τέλος της χρονιάς πλησιάζει. “Από τον Νοέμβριο, η αναμονή ήταν μεγάλη [για να ξαναπαίξουμε]. Δεν είναι φιλικά για τους παίκτες ούτε για εμάς γιατί το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κοντά. Θα με βοηθήσει να δω το επίπεδο των παικτών, τις φιλοδοξίες τους. την πείνα τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.