Συνάντηση ΕΠΟ-Φαν΄τ Σχιπ!

ΕΠΟ και Φαν΄τ Σχιπ κανόνισαν συνάντηση στην ΕΠΟ σήμερα το πρωί για να συζητήσουν για πρώτη φορά για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στην ομάδα. Το Σάββατο στο Matchday Live στο Novasports Prime ο Ολλανδός τεχνικός, απαντά σε όλα!

Ο Τζον Φαν΄τ Σχιπ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι θέλει να συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο project της Εθνικής ομάδας. Τις τελευταίες μέρες από πλευράς Ομοσπονδίας αφηνόταν να εννοηθεί πως οι όποιες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πραγματοποιούνταν μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ελλάδας στα Προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε καμία ένδειξη για τις προθέσεις από πλευράς Ομοσπονδίας, παρά μόνον τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου ότι προσωπικά θα ήθελε να συνεχίσει στο τιμόνι της “γαλανόλευκης” ο Φαν΄τ Σχιπ. Ωστόσο, πέραν κάποιων φιλολογικών συζητήσεων για το μέλλον της ομάδας με τον Κώστα Κωνσταντινίδη, δεν υπήρξε κάποια συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του, πόσο μάλλον για επίσημη πρόταση.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που δεν επιβεβαιώνονταν από καμία από τις δύο πλευρές, ήθελαν επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και Φαν΄τ Σχιπ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς για να προχωρήσει η ΕΠΟ σε πρόταση προς τον Ολλανδό τεχνικό θα πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες και να τεθεί ένα πλάνο.

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σήμερα, με τις δύο πλευρές να έχουν κανονίσει συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ για να συζητήσουν για πρώτη φορά το τί μέλλει γενέσθαι στη μεταξύ τους επαγγελματική σχέση. Στελέχη της ΕΠΟ θα αναλύσουν τις σκέψεις τους και θα ακούσουν τις επιθυμίες του Τζον Φαν΄τ Σχιπ.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή επακριβώς η ατζέντα της συνάντησης, αλλά όλα συνηγορούν πως αυτή θα είναι μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το αν θα είναι και η τελευταία και το αν θα έχει θετική ή αρνητική καταληξη ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί.

Tο Matchday LIVE του Σαββάτου με καλεσμένο τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ δεν χάνεται!

Ο Ολλανδός τεχνικός, το Σάββατο θα βρεθεί στην εκπομπή της NOVA “Matchday LIVE” και θα αναλύσει τις σκέψεις του για τα δύο τελευταία ματς, θα εξηγήσει ποια είναι τα κριτήρια για τις κλήσεις του σε κάθε αποστολή, θα μιλήσει για τα δύο του χρόνια στην ομάδα αλλά και το μέλλον της “γαλανόλευκης” και του ίδιου μετά τα ματς με Ισπανία και Κόσοβο.

Ο ίδιος έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της παραμονής του στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος, αλλά για την ώρα δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. Έχουν υπάρξει μόνο κάποιες φιλολογικές συζητήσεις, μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει τον Νοέμβριο, αλλά αυτές δεν έχουν μετουσιωθεί ακόμα σε πρόταση από πλευράς Ομοσπονδίας. Όλα αυτά θα τεθούν στη συζήτηση που θα έχει ο Ολλανδός τεχνικός με τον Αποστόλη Λάμπο στο Matchday LIVΕ του Σαββάτου.

Η εκπομπή αρχίζει στις 16:00 στο Novasports Prime με όλα τα LIVE παιχνίδια των καναλιών Novasports Λεπτό προς Λεπτό και φυσικά με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ προσκεκλημένο. Ο Ολλανδός τεχνικός που βάζει πάντα ψηλά τον πήχυ, δε χάνει την αισιοδοξία του παρότι ρεαλιστικά οι ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδας είναι λιγοστές.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.