Σκολάρι: «Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας θα αποφασίσει»

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της «σελεσάο».

Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βραζιλίας όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της «σελεσάο».

Η διοργανώτρια τερμάτισε τέταρτη στο Μουντιάλ έπειτα από συντριβή στον ημιτελικό 7-1 από τη Γερμανία και 3-0 στον μικρό τελικό από την Ολλανδία, με τον «Φελιπάο» να επικαλείται το περσινό Κύπελλο Συνομοσπονδιών ως δείγμα επιτυχίας του στην ομάδα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Σκολάρι:

Για το παιχνίδι: «Στο τέλος της διοργάνωσης δεν ήμασταν καλά, όμως δεν μπορούμε παρά να εγκωμιάσουμε τους παίκτες, παρά το γεγονός ότι χάσαμε. Ήταν μία ισορροπημένη αναμέτρηση, αλλά δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά και αυτό σόκαρε την ομάδα. Δεν ξέρω αν υπήρξε λάθος της διαιτησίας. Δεν παίξαμε άσχημα και οι παίκτες αξίζουν έναν καλό λόγο».

Για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική Βραζιλίας: «Αυτός που θα αποφασίσει είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Τώρα έχει τη δυνατότητα να κάνει την ανάλυσή του, δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί τώρα».

Για το αν θα πρέπει να γίνει ανανέωση: «Πριν ένα χρόνο κέρδισα το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, οι άλλοι προπονητές έπρεπε να με δουν εδώ για να με κρίνουν; Πήραμε το Συνομοσπονδιών και τώρα είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στον κόσμο».

Για το αν η ήττα από τη Γερμανία θα σημαδέψει αυτή τη γενιά: «Αυτή η γενιά δεν χρειάζεται να σημαδευτεί. Κέρδισε το Συνομοσπονδιών. Θα σημαδευτεί επειδή δέχτηκε επτά γκολ, αλλά το 2018 θα σημαδευτεί επίσης και ως η ομάδα που ξεκίνησε τη δουλειά τερματίζοντας τέταρτη. Ηττημένος δεν είναι αυτός που σκοντάφτει και ξανασηκώνεται».

Για το εξάλεπτο μπλακ-άουτ απέναντι στη Γερμανία: «Νομίζω πως οι στόχοι μας είχαν επιτευχθεί όταν περάσαμε σε αυτή τη φάση. Είχαμε καλές στιγμές σε τέσσερα ματς και συνέβησαν έξι λεπτά. Δεν νομίζω πως μπορεί να κατηγορηθεί η ομάδα για την ήττα σήμερα, δέχτηκε γκολ σε ένα λεπτό και έμεινε πίσω. Οι παίκτες πάλεψαν, είχαν ευκαιρίες, δεν άξιζαν το 3-0. Μην τους κριτικάρουμε σήμερα».

Για τον λόγο που η Βραζιλία δέχτηκε πολλά γκολ στο Μουντιάλ: «Γιατί δεχτήκαμε επτά γκολ σε ένα παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.