To δίλημμα της Μάξιμα

Η Μάξιμα Σορεγιέτα Τσερούτι θα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα στον αποψινό ημιτελικό Αργεντινής - Ολλανδίας, μια και έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες, όμως ...τυγχάνει σύζυγος του βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμου-Αλέξανδρου!

Η Μάξιμα Σορεγιέτα Τσερούτι θα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα στον αποψινό ημιτελικό Αργεντινής – Ολλανδίας, μια και έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες, όμως …τυγχάνει σύζυγος του βασιλιά της Ολλανδίας Γουλιέλμου-Αλέξανδρου!


Η 43χρονη, κόρη του Χόρχε Σορεγιέτα, Υπουργού Γεωργίας της Αργεντινής στο δικτατορικό καθεστώς του Βιντέλα, γνώρισε τον Γουλιέλμο-Αλέξανδρο το 1999 στη Σεβίλλη, όταν ο τελευταίος ήταν διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας.


Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του το 2001, με την Μάξιμα να λαμβάνει την ολλανδική υπηκοότητα με βασιλικό διάταγμα, ενώ έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε με πολιτική και θρησκευτική τελετή στο Άμστερνταμ, για την οποία μαλιστα δεν είχε λάβει πρόσκληση ο πατέρας της …νύφης, λόγω του ρόλου του στα χρόνια της αργεντίνικης Χούντας!


Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες, ενώ πριν από έναν χρόνο έγινε βασιλικό ζεύγος, μετά την παραίτηση της μέχρι πρότινος βασίλισσας (και μητέρας του Γουλιέλμου-Αλέξανδρου) Βεατρίκης από τον θρόνο.


Η διασταύρωση Ολλανδίας – Αργεντινής στα ημιτελικά του Μουντιάλ, όπως είναι λογικό προκάλεσε συζήτηση στην ευρωπαϊκή χώρα λόγω της καταγωγής της βασίλισσας. Τα social media γέμισαν με χιουμοριστικές φωτογραφίες με το ζευγάρι να …παίζει μπάλα φορώντας τις φανέλες των δύο ομάδων, ενώ έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό και hashtag στο Twitter, το #maxlex!


Επίσημα πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, η Μάξιμα θα υποστηρίξει την Ολλανδία. Μέσα της όμως, μόνο αυτή ξέρει πως νοιώθει…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.