Αισιόδοξος ο Ρονάλντο εν όψει Γερμανίας

Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος εν όψει του ημιτελικού της Βραζιλίας με τη Γερμανία, τονίζοντας πως η «σελεσάο» θα πάρει την πρόκριση.

Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος εν όψει του ημιτελικού της Βραζιλίας με τη Γερμανία, τονίζοντας πως η «σελεσάο» θα πάρει την πρόκριση. Το «φαινόμενο» υπογράμμισε πως η εθνική ομάδα της χώρας του θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της «νασιονάλμανσαφτ», παρότι θα απουσιάζει ο Νεϊμάρ από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, εκτός «μάχης» για το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί ο Τιάγκο Σίλβα, λόγω τιμωρίας, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουίλιαν, λόγω τραυματισμού.


Αρχικά, ο Ρονάλντο τόνισε: «Όλοι φοβήθηκαν λίγο με τον τραυματισμό του και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως η Βραζιλία έχασε ένα αστέρι και τη σημαντικότερη επιθετική απειλή της».


Στη συνέχεια, το «φαινόμενο» συμπλήρωσε: «Θα πρέπει ωστόσο να πιέσουμε. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων στον πλανήτη και δεν τους βλέπω ως ξεκάθαρο φαβορί. Το φαβορί είναι πάντα η Σελεσάο, απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο».


Επίσης, ο Ρονάλντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι: «Ξέρω πολύ καλά τον Φελιπάο. Είναι σπουδαίος στο να δίνει κίνητρα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει πολύ καλά ενόψει του αγώνα, ειδικά στον παίκτη που θα κληθεί να πάρει τη θέση του Νεϊμάρ. Νομίζω ότι έχει την ομάδα υπό τον έλεγχό του και θα χρησιμοποιήσει κάθε όπλο που έχει στη διάθεσή του για να παρατάξει την πιο δυνατή ομάδα. Είμαι σίγουρος πως ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ θα είναι πολύ αποφασισμένος για να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει ότι ο Νεϊμάρ δεν βρίσκεται στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.