Νάβας: «Με ψηλά το κεφάλι»

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό, αλλά όχι με την πορεία της Κόστα Ρίκα στο παγκόσμιο κύπελλο, εμφανίστηκε ο Κέιλορ Νάβας.

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό, αλλά όχι με την πορεία της Κόστα Ρίκα στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Κέιλορ Νάβας. Ο τερματοφύλακας της Λεβάντε υπογράμμισε πως είναι αρκετά σκληρό να αποκλείεται μια ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση.


Αρχικά, ο Νάβας τόνισε: «Πολλά πράγματα περνούν από το μυαλό μου. Πιστεύω πως κάναμε εξαιρετική πορεία, αλλά είναι σκληρό να αποκλείεσαι στα πέναλτι. Είναι άσχημο να χάνεις, αλλά έτσι είναι η ζωή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε για να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη».


Στη συνέχεια, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε: «Οι εκτελέσεις των Ολλανδών ήταν πολύ καλές και δεν είχα την ίδια τύχη με το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Η ομάδα μας μπορεί να αποχωρήσει από το Μουντιάλ με ψηλά το κεφάλι. Δεν χάσαμε σε κανένα παιχνίδι και αποκλειστήκαμε στα πέναλτι».


Τέλος, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε: «Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς και το Θεό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα και για όλη την ομάδα. Είναι προνόμιο για όλους μας απλά και μόνο που βρεθήκαμε σε ένα Μουντιάλ, πόσω μάλλον που φτάσαμε μέχρι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.