Ο Σούνιγα νο.1 εχθρός για τους Βραζιλιάνους

Δεκάδες χιλιάδες βραζιλιάνοι οπαδοί «επιτέθηκαν» στον Καμίλο Σούνιγα μέσω social media, ωστόσο ο Κολομβιανός μπακ δηλώνει πως δεν ήθελε να τραυματίσει τον Νεϊμάρ.

Δεκάδες χιλιάδες βραζιλιάνοι οπαδοί «επιτέθηκαν» στον Καμίλο Σούνιγα μέσω social media, ωστόσο ο Κολομβιανός μπακ δηλώνει πως δεν ήθελε να τραυματίσει τον Νεϊμάρ.


Το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας είναι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου έπειτα από ένα μαρκάρισμα του Σούνιγα στο 87ο λεπτό του χθεσινού προημιτελικού στη Φορταλέσα και το οποίο του προκάλεσε κάταγμα σε σπόνδυλο.


«Ήταν ένα απλό μαρκάρισμα, ποτέ δεν ήθελα να τον τραυματίσω. Όταν είμαι στο γήπεδο κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα εθνικά χρώματα και τη φανέλα που φοράω, αλλά χωρίς καμία πρόθεση να τραυματίσω οποιονδήποτε παίκτη. Ήταν ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν, είχε ζέστη, μπήκα λίγο δυνατά, αλλά όλοι έκαναν το ίδιο. Δεν περίμενα ότι θα χτυπούσε, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο γι’ αυτόν, αλλά ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να μην είναι κάτι σοβαρό και να επιστρέψει, γιατί όλοι ξέρουν πόσο μεγάλο ταλέντο είναι», δήλωσε ο Σούνιγα μετά το τέλος του αγώνα, κάτι όμως που δεν ήταν δυνατόν να κατευνάσει τον θυμό των Βραζιλιάνων.


Ο Σούνιγα είναι πλέον ο νο.1 εχθρός για τους διοργανωτές του Μουντιάλ, δεχόμενος πάνω από 10.000 μηνήματα στον λογαριασμό του στο Instagram από οργισμένους φίλους της «σελεσάο».


«Ο Σουάρες τιμωρήθηκε με εννέα αγωνιστικές για μία δαγκωνιά. Αυτός ο Κολομβιανός πόσο πρέπει να τιμωρηθεί;», αναρωτήθηκε κάποιος χρήστης, ενώ άλλος ανέφερε: «Ο Θεός είδε τι έκανες στον Νεϊμάρ και θα το πληρώσεις!».


Άλλοι τα έβαλαν με τον διαιτητή που δεν τιμώρησε ούτε καν με κάρτα το μαρκάρισμα του Σούνιγα: «Ο διαιτητής ήταν δίπλα αλλά δεν έβγαλε κάρτα, ενώ ο Μαρσέλο έπρεπε να τον παρακαλέσει για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον Νεϊμάρ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.