Τέλος το Μουντιάλ για Νεϊμάρ

Η Βραζιλία θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της χωρίς το μεγάλο της αστέρι Νεϊμάρ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης με κάταγμα σπονδύλου.

Η Βραζιλία θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο της χωρίς το μεγάλο της αστέρι Νεϊμάρ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της διοργάνωσης με κάταγμα σπονδύλου.


Ο 22χρονος σκόρερ τεσσάρων γκολ για τη «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αποχώρησε δακρυσμένος με φορείο στα τελευταία λεπτά του προημιτελικού με την Κολομβία στη Φορταλέζα μετά από ένα μαρκάρισμα του Καμίλο Σούνιγα και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της βραζιλιάνικης πόλης.


Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας Ροντρίγκο Λάσμαρ, ο παίκτης έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου, κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.


«Δεν είναι σοβαρό, υπό την έννοια ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση, όμως πρέπει να το ακινητοποιήσει για να αποθεραπευτεί. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά στο Μουντιάλ. Ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας είναι 4-6 εβδομάδες, όμως πρέπει να περιμένουμε όλες τις εξετάσεις», ανέφερε ο Λάσμαρ.


Δεκάδες βραζιλιάνοι οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο Σάο Κάρλος όπου μεταφέρθηκε ο Νεϊμάρ, για να μάθουν νέα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη της Μπαρτσελόνα, την ώρα που οι συμπαίκτες του εκφράζουν την απογοήτευσή του για την απουσία του από τον ημιτελικό της προσεχούς Τρίτης με τη Γερμανία.


«Μαθαίνοντας ότι είναι έξω αισθάνομαι τεράστια θλίψη. Όλοι ξέρουν πόσο ο Νέι ήθελε να λάμψει σε αυτό το Κύπελλο και πόσο ήθελε να φέρει χαρά στον βραζιλιάνικο λαό. Είμαι έκπληκτος και απογοητευμένος, είναι δύσκολο να μιλήσω, γιατί είναι ένα τρομερό παιδί. Νομίζω πως αν ήθελε να μας στείλει ένα μήνυμα, αυτό θα ήταν ”κουράγιο παιδιά, στις 13 του μήνα θα είμαι μαζί σας”. Ακόμα δεν το πιστεύω πως δεν θα παίξει την Τρίτη, αν μπορούσα, θα ήθελα να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω», είπε ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ.


Η «σελεσάο» θα υποδεχτεί τη Γερμανία στο Μπέλο Οριζόντε για μία θέση στον τελικό χωρίς τον Νεϊμάρ αλλά και τον τιμωρημένο αρχηγό και κορυφαίο της σέντερ μπακ, Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας.


Ακόμα και οι αντίπαλοι απογοητεύτηκαν από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, με τον Λιονέλ Μέσι -συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα να του εύχεται μέσω Facebook: «Νεϊμάρ, ελπίζω να γυρίσεις γρήγορα φίλε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.