Ντεσάν: «Τελικός με τη Νιγηρία»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε πως η αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Νιγηρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα του, ενώ φάνηκε να προβληματίζεται για τις καιρικές συνθήκες.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τόνισε πως η αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Νιγηρία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα του, ενώ φάνηκε να προβληματίζεται για τις καιρικές συνθήκες. Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός συμπλήρωσε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα του και την έως τώρα πορεία της στο παγκόσμιο κύπελλο.


Αρχικά, ο Ντεσάν δήλωσε: «Το ματς με τη Νιγηρία διεξάγεται στη 1 το μεσημέρι, μία ασυνήθιστη ώρα. Ίσως οι αντίπαλοί μας να είναι πιο συνηθισμένοι από εμάς στη ζέστη και η θερμοκρασία να επηρεάσει το ρυθμό. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουμε εμείς από θέμα φυσικής κατάστασης, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως παρατήρησα ότι οι Βραζιλιάνοι και οι Χιλιανοί ολοκλήρωσαν το μεταξύ τους παιχνίδι όντας εξουθενωμένοι».


Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός υπογράμμισε: «Είμαι υπερήφανος για αυτό που έχουν κατορθώσει μέχρι τώρα οι παίκτες, θα πρέπει να εκτιμήσουμε αυτή τη στιγμή. Όταν παρακολουθεί κανείς τα άλλα ματς, αντιλαμβάνεται πως αυτό είνα ένα πολύ δύσκολο Μουντιάλ και πολλές μεγάλες εθνικές ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί ενώ αντίθετα εμείς είμαστε ακόμα εδώ. Με το Εκουαδόρ μας έλειψε το γκολ αλλά είχαμε ένα σωρό ευκαιρίες. Η Νιγηρία είναι δυνατή στον τομέα της φυσικής κατάστασης, είναι οργανωμένη και συμπαγής στην άμυνα. Έχουν επίσης πολύ γρήγορους επιθετικούς, μπροστά διαθέτουν πολλές λύσεις. Εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε τύπου αγώνα, ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι “μία και έξω” και ότι μπορεί να μη φτάσουν τα 90 λεπτά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.