Σαμαράς: «Στηρίζουμε τον Φάνη»

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαμαράς μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι.

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαμαράς μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι.

Ο Έλληνας επιθετικός δυσκολευόταν και να μιλήσει λόγω της απογοήτευσης, τονίζοντας πάντως πως αυτός και οι συμπαίκτες του στηρίζουν τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος αστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι.

«Τι να πω, δεν υπάρχουν πολλά λόγια αυτή τη στιγμή. Προσπαθήσαμε, νομίζω ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο της ρώσικης ρουλέτας είναι καθαρά θέμα τύχης. Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικα΄προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120 λεπτά ενώ θα μπροούσαμε. 

Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Ήμασταν άτυχοι στο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν το μοναδικό σουτ που έκανε στο β’ η Κόστα Ρίκα. Ισοφαρίσαμε στα τελευταία λεπτά με τον Σωκράτη και στα 30 λεπτά της παράτασης είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, τα δώσαμε όλα σαν ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν, εννοείται ότι στηρίζουμε τον Φάνη και συνεχίζουμε», είπε ο «Σαμ», ενώ για τους Σάντος και Καραγκούνη πρόσθεσε:

«Μεγάλο καφάλαιο Σάντος και Κάρα. Ένας προπονητής που έφερε επιτυχίες και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος για μένα μαζί με τον Κατσουράνη είναι οι καλύτεροι της τελευταίας δεκαετίας.Κρίμα για τον Κάρα αλλά έφτασε σε ηλικία όπου έπρεπε να στανματήσει. Δεν έχω πολλά λόγια συνεχίζουμε σαν ομάδα με νέους στόχους, νέο προπονητή για να φέρουμε παρόμοιες επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.