Ρ. Κάρλος: “Μετά τον Μαρσέλο ο Χολέμπας” (video)

Ως τον καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου μετά τον Μαρσέλο χαρακτήρισε τον Χολέμπας ο Ρ. Κάρλος μιλώντας στον Αποστόλη Λάμπο. Η Ελλάδα έχει νοοτροπία μεγάλης ομάδας είπε. Δείτε την παρέμβαση του Αβραάμ Γκραντ!

Ως τον καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου μετά τον Μαρσέλο χαρακτήρισε τον Χολέμπας ο Ρ. Κάρλος μιλώντας στον Αποστόλη Λάμπο. Η Ελλάδα έχει νοοτροπία μεγάλης ομάδας είπε. Δείτε την παρέμβαση του Αβραάμ Γκραντ!

Πρώτα όμως παρεμβλήθηκε ο Αβραάμ Γκραντ! Ναι, ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι λίγο πριν ξεκινήσουμε την κουβέντας μας με τον Ρ. Κάρλος έσπευσε δίπλα μας λέγοντας: “Ο Ρομπέρτο είναι ο καλύτερος και θα γίνει ο καλύτερος προπονητής. Όταν έπαιζε ήταν ταυτόχρονα αμυντικός, μέσος και επιθετικός.” Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Κάρλος είπε για τον Αβραάμ Γκραντ πως είναι ο καθηγητής του!

Κάρλος: Ο Χολέμπας είναι φανταστικός παίκτης!

Με αφορμή την ατάκα του Αβραάμ Γκραντ ρώτησα τον Ρ. Κάρλος για τον Χολέμπας για να πάρω την καλύτερη ατάκα της μίνι συνέντευξης από την αρχή: “Ο Χολέμπας είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ αυτή τη στιγμή. Πρώτα είναι ο Μαρσέλο και μετά ο Χολέμπας. Εντάξει ο Μαρσέλο είναι ο Μαρσέλο. Αλλά κι ο Χολέμπας παίζει με το ίδιο πνεύμα σε κάθε παιχνίδι. Φανταστικός παίκτης, φανταστικός παίκτης!”

Ποια είναι η γενική σου εικόνα από την Εθνική ομάδα;

“Έχει την νοοτροπία μιας μεγάλης Εθνικής ομάδας. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για τον Σαμαρά, γιατί για μένα ο Σαμαράς είναι σημείο αναφοράς, χαίρομαι για τον Κατσουράνη, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για τον Φερνάντο. Ο Φερνάντο Σάντος είναι μεγάλος προπονητής, μεγάλος “σεφ” για την ελληνική ομάδα.”

Γνωρίζεις ότι παρολίγο να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι;

“Εντάξει φυσιολογικό είναι, τώρα η ομάδα έχει πάρτυ, και ποιος ξέρει σε τρεις-τέσσερις μέρες μπορεί να έχει νέο πάρτυ. Το Μουντιάλ είναι πολύ μεγάλη διοργάνωση.”

Μου είπες νωρίτερα για την ευφυία αυτής της ομάδας.

“Παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο. Αφήνει την μπάλα στην άλλη ομάδα. Κρατάνε όλοι τις θέσεις τους και χτυπούν στην αντεπίθεση. Με τον Κατσουράνη, με τον Χολέμπας, με τον Σαμαρά. Είναι μια πολύ έξυπνη ομάδα.”

“Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.