Με αεροπλάνο τα πριμ της Γκάνας στη Βραζιλία!

Κρίση για τα πριμ ξέσπασε στο στρατόπεδο της Εθνικής Γκάνας σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, τα οποία υποστηρίζουν πως οι παίκτες πείστηκαν να ταξιδέψουν για τη Μπραζίλια εν' όψει Πορτογαλίας έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της κυβέρνησης!

Κρίση για τα πριμ ξέσπασε στο στρατόπεδο της Εθνικής Γκάνας σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, τα οποία υποστηρίζουν πως οι παίκτες πείστηκαν να ταξιδέψουν για τη Μπραζίλια εν’ όψει Πορτογαλίας έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της κυβέρνησης!

Ο Τζον Ντραμανί Μαχαμά, φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με εκπροσώπους των διεθνών, προκειμένου να τους διαβεβαιώσει πως τα συμφωνηθέντα πριμ θα καταβληθούν κανονικά.

Οι παίκτες δεν πείστηκαν για τις προθέσεις των ιθυνόντων να κάνουν ηλεκτρονικά τις πληρωμές και έτσι η ομοσπονδία ναύλωσε ένα τσάρτερ για τη Βραζιλία, με ένα ποσό από 1.7 και 2.3 εκατ. δολάρια!

Πλέον, οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας αναφέρουν πως οι «Βlack Stars» είναι πλήρως συγκεντρωμένοι στο κρίσιμο παιχνίδι του έβδομου ομίλου απέναντι στην Πορτογαλία την Πέμπτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.