Μπαλοτέλι: «Δεν έκανα τίποτα λάθος»

Καλά τα έχει με τη συνείδηση του ο Μάριο Μπαλοτέλι, γνωστοποιώντας τα συναισθήματά του μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ, μέσω Instagram.

Καλά τα έχει με τη συνείδηση του ο Μάριο Μπαλοτέλι, γνωστοποιώντας τα συναισθήματά του μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας από το Μουντιάλ, μέσω Instagram.


Ο Ιταλός φόρ της Μίλαν, έγραψε χαρακτηριστικά:


«Είμαι εντάξει με την συνείδησή μου, έδωσα όλο μου τον εαυτό για την Εθνική Ιταλίας. Σε επίπεδο χαρακτήρα και συμπεριφοράς δεν έκανα κανένα απολύτως λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά δεν σταμάτησε εκεί, στέλνοντας στη συνέχεια ένα μήνυμα που ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως.


«Η συνείδησή μου είναι ήσυχη και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να πορεύομαι κρατώντας ψηλά το κεφάλι. Βρείτε μια άλλη δικαιολογία, εγώ έδωσα τα πάντα για την χώρα μου. Ίσως, όμως, όπως λέτε εσείς, μπορεί να μην είμαι Ιταλός. Οι Αφρικανοί δεν θα εγκατέλειπαν ποτέ έναν αδελφό τους. Σε αυτό, εμείς οι μαύροι, όπως μας αποκαλείτε, είμαστε έτη φωτός μπροστά. Ντροπή».


Σύμφωνα με μία εκδοχή που κυκλοφορεί στη γειτονική χώρα, ο Μπαλοτέλι δεν αποκλείεται να απαντά έμμεσα και στον συμπαίκτη του στη «σκουάντρα ατζούρα», Ντανιέλε ντε Ρόσι, ο οποίος μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Ουρουγουάη δήλωσε:


«Η ομάδα χρειάζεται πραγματικούς παίκτες και όχι απλά αυτοκόλλητα για τα άλμπουμ των ποδοσφαιριστών».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.