«Η Εθνική οδηγός για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της Εθνικής ομάδας έστειλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους παίκτες της Εθνικής ομάδας έστειλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» της Θεσσαλονίκης συνεχάρη παίκτες και προπονητή και τόνισε πως οι επιτυχίες της Εθνικής θα πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει
«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης με τηλεγράφημά του συγχαίρει την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Όπως είναι γνωστό η Εθνική επικράτησε 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στο “Καστελάο” της Φορταλέζα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου πίσω από την Κολομβία, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκρισή της σε επόμενη φάση Μουντιάλ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα διεκδικώντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
«Η Εθνική έκανε και πάλι τους απανταχού Έλληνες περήφανους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης πρόκρισης στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.
Ήταν μια ιστορική επιτυχία για την Εθνική Ελλάδας και το αξιοσημείωτο είναι πως πλέον αυτό το κατόρθωμα σταμάτησε να συνιστά έκπληξη!  Το πνεύμα και η μαχητικότητα αυτής της ομάδας είμαι σίγουρος ότι θα μας οδηγήσει και σε άλλες ευκαιρίες να πανηγυρίσουμε.
Η Εθνική έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη και της αξίζει να αποτελέσει οδηγό για το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε το τηλεγράφημα που απέστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Εθνικής Ελλάδας στη Βραζιλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.