Υποδοχή Ηρώων για την Εθνική ομάδα

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή της οποίας έτυχε η Ελληνική εθνική ομάδα από τους ίδιους τους Βραζιλιάνους κατά την άφιξη της στο Αρακαζού.

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή της οποίας έτυχε η Ελληνική εθνική ομάδα  από τους ίδιους τους Βραζιλιάνους κατά την άφιξη της στο Αρακαζού. Ο Φερνάντο Σάντος οι παίκτες του και τα άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής κοίταζαν έκπληκτοι και δεν πίστευαν στα μάτια τους για αυτά που συνέβαιναν στο αεροδρόμιο.
 Το αεροπλάνο που μετέφερε της εθνική μας ομάδα προσγειώθηκε λίγο μετα τα μεσάνυχτα τοπική ώρα στο αεροδρόμιο του Αρακαζού και εκεί το περίμεναν δυο πυροσβεστικά οχήματα που σχημάτισαν  την αψίδα του θριάμβου για να περάσει από κάτω το αεροπλάνο.
Οι Βραζιλιάνοι έδειξαν για ακόμα μια φορά το σεβασμό τους και το θαυμασμό τους στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τους συμπεριφέρθηκαν όπως ακριβώς άρμοζε στη περίσταση.
Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν στο αεροδρόμιο καθώς οι βραζιλιάνοι επεφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή στους διεθνείς μας και κατά την άφιξη τους στο Ξενοδοχείο.

(Foto: GloboEsporte.com)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.