Καραγκούνης: «Είναι πιο γλυκό έτσι»

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού, την έκανε πιο γλυκιά, όπως τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη-πρόκριση επί της Ακτής Ελεφαντοστού, την έκανε πιο γλυκιά, όπως τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έκανε λόγο για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και ξεκαθάρισε ότι η προσοχή στρέφεται πλέον στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα  για τους «16» του Μουντιάλ.

Οι δηλώσεις του «Κάρα»:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Αυτό θέλαμε απ’ την αρχή, ο στόχος μας ήταν να περάσουμε για πρώτη φορά στην επόμενη φάση. Το πετύχαμε με εμφατικό τρόπο, ήμασταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Καμιά φορά είναι πιο γλυκό όταν το κάνεις και με περισσότερη δυσκολία. Περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Στα τελευταία δέκα λεπτά όλοι θέλαμε να υπάρξει δικαιοσύνη. Με μια φάση, δεχθήκαμε γκολ και ο αντίπαλός μας δεν δικαιούταν την ισοπαλία.

Με τη βοήθεια του Θεού, κάναμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους και έχουμε ακόμα πέντε μέρες για να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία. Με την Ελλάδα γίνεται ακόμα πιο υπέροχο το Μουντιάλ, κόντρα σε όλους τους ξένους. Όπως και το 2012 έτσι και σήμερα παίζαμε για ένα αποτέλεσμα και το καταφέραμε. Μακάρι για όλους τους Έλληνες να κάνουμε ακόμα μια επιτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.