Δυσαρέσκεια στην Ισπανία λόγω Αλόνσο

Οι καυστικές δηλώσεις του Τσάμπι Αλόνσο μετά την ήττα από τη Χιλή και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ έχουν προκαλέσει αντιθέσεις στις τάξεις των διεθνών.

Οι καυστικές δηλώσεις του Τσάμπι Αλόνσο μετά την ήττα από τη Χιλή και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ έχουν προκαλέσει αντιθέσεις στις τάξεις των διεθνών.


Ο Βάσκος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε συγκεκριμένα: «Δεν ήμασταν ικανοί να διατηρήσουμε τα ίδια επίπεδα δίψας και αυτοπεποίθησης. Η ευτυχία προηγούμενων ετών τελείωσε και δεν μπορέσαμε να την διατηρήσουμε. Κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Νοητικά δεν ήμασταν έτοιμοι, ίσως και σωματικά, αλλά αν τα βάλεις όλα μαζί, δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση».


Τα σχόλιά του προκάλεσαν την αντίδραση του Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος απάντησε: «Δεν συμφωνώ με τις απόψεις του. Όλοι μας ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο. Είμαι εδώ γιατί ήθελα να νικήσω, ήθελα να φτάσουμε στον τελικό, αλλά δεν ήταν γραφτό. Προφανώς κάτι μας έλειπε, αλλά από πλευράς ποιότητας είμαστε ανώτεροι από πολλές άλλες ομάδες».


Σύμφωνα με τη Marca, οι δηλώσεις Αλόνσο έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και σε άλλους συμπαίκτες του όπως ο Ινιέστα. Ωστόσο αρκετοί συμφωνούν μαζί του, όπως ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ Άλφαρο Αρμπελόα, ο οποίος μέσω Twitter σχολίασε:


«Τρέφω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για οποιονδήποτε προτιμά να πει μία οδυνηρή αλήθεια, από το να προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι με ψέματα».



 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.