Τζέραρντ: «Έχουμε αρκετό άγχος»

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως έχει αρκετό άγχος, όπως και οι συμπαίκτες του για τον αγώνα με την Ουρουγουάη, τονίζοντας πως η Αγγλία θέλει την πρόκριση.

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως έχει αρκετό άγχος, όπως και οι συμπαίκτες του για τον αγώνα με την Ουρουγουάη, τονίζοντας πως η Αγγλία θέλει την πρόκριση. Ο έμπειρος μέσος υπογράμμισε πως αν τα «λιοντάρια» δεν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, τότε θα είναι κάτι σκληρό για την ομάδα του.


Χαρακτηριστικά, ο Τζέραρντ τόνισε: «Θα μπούμε στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε τον όμιλο. Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ατομικά και ομαδικά. Θα είναι σκληρό αν αποκλειστούμε και οδυνηρό για πολύ καιρό. Έχω αισθανθεί έτσι στο παρελθόν και δεν θέλω να αισθανθώ το ίδιο μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη. Αν ηττηθούμε θα είναι το πιο δύσκολο μέρος του πλανήτη για να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής».


Στη συνέχεια, ο Άγγλος μέσος συμπλήρωσε: «Αλλά μπορούμε να ξυπνήσουμε την επόμενη ημέρα και να είμαστε στην κορυφή του κόσμου. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε δύο καλά αποτελέσματα στα δύο ματς του ομίλου. Δεν έχω διακρίνει αρνητική διάθεση από κάποιον συμπαίκτη μου μετά τον αγώνα με την Ιταλία. Η Ουρουγουάη και η Κόστα Ρίκα δεν είναι τόσο καλές αμυντικά όσο η Ιταλία. Ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.