Χότζον: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο ομοσπονδιακός της Αγγλίας Ρόι Χότζον δήλωσε πως το παιχνίδι με την Ιταλία ήταν το καλύτερο των «λιονταριών» στη θητεία του, ενώ υπερασπίστηκε και τον Γουέιν Ρούνεϊ για την εμφάνισή του στο αριστερό άκρο.

Ο ομοσπονδιακός της Αγγλίας Ρόι Χότζον δήλωσε πως το παιχνίδι με την Ιταλία ήταν το καλύτερο των «λιονταριών» στη θητεία του, ενώ υπερασπίστηκε και τον Γουέιν Ρούνεϊ για την εμφάνισή του στο αριστερό άκρο.

Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε ασίστ στο γκολ του Στάριτζ, αλλά δεν πρόσεχε όσο θα έπρεπε τον Ντάρμιαν στην πλευρά του, όμως ο Χότζον αρνήθηκε να του ασκήσει κριτική.

«Νομίζω πως είναι σκληρό να πει  κανείς πως ο Ρούνεϊ δεν ήταν άνετος στα αριστερά. Νομίζω πως πήγε αρκετά καλά και έφτιαξε και το γκολ μας. 

Είναι σκληρό να δεχτούμε πως χάσαμε το παιχνίδι. Ο Τζο Χαρτ είχε ένα μάλλον ήσυχο απόγευμα, αλλά τελικά χάσαμε. Ακόμα και μετά το 2-1 ένιωθα πως θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε. Είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει από αυτή την ομάδα. Δεν είμαστε σύνολο που μένει πίσω και είχαμε  ευκαιρίες. Η τελική μας μπαλιά όμως δεν ήταν καλή, αλλά είναι μία νεανική ομάδα, με τα δύο τρίτα της να παίζει πρώτη φορά Μουντιάλ. Θα βελτιωθούμε προχωρώντας. Δεν είναι μία τέλεια αρχή, αλλά δεν ζούμε σε τέλειο κόσμο. Ήμασταν πολύ κοντά στην Ιταλία και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα ματς με Ουρουγουάη και Κόστα Ρίκα», είπε ο Χότζον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.