Ερνάντες: «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χαβιέ Ερνάντες, παρά τα δυο κανονικά γκολ του Μεξικό, που κακώς ακυρώθηκαν στην αναμέτρηση με το Καμερούν.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Χαβιέ Ερνάντες, παρά τα δυο κανονικά γκολ του Μεξικό, που κακώς ακυρώθηκαν στην αναμέτρηση με το Καμερούν. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως οι διαιτητές είναι άνθρωποι και είναι λογικό να κάνουν και αυτοί λάθη. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η εθνική ομάδα της χώρας του έχει τη δυνατότητα να κερδίσει κάθε αντίπαλο.


Αρχικά, ο Ερνάντες τόνισε για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Πρέπει να σεβόμαστε, δεν ξέραμε ότι κακώς ακυρώθηκαν τα γκολ. Μας το είπαν στο ημίχρονο. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερό. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου».


Στη συνέχεια, δήλωσε για τη νίκη 1-0 επί του Καμερούν: «Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αν και καμία ομάδα δεν φαίνεται εύκολη για εμάς, κάθε ομάδα είναι δύσκολο να μας νικήσει. Είμαστε ευτυχισμένοι, αισθανόμαστε καλά, έχουμε πολλά κίνητρα και με την Βραζιλία προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα πολύ απλά, όπως είναι άλλωστε και το ποδόσφαιρο, αυτό που αγαπάμε περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.