Νέα μπλεξίματα για τον Μέσι

Μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο φέρεται να είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς μέρος των χρημάτων από φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργάνωνε, πήγαιναν σε off shore εταιρίες.

Μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο φέρεται να είναι ο Λιονέλ Μέσι, καθώς μέρος των χρημάτων από φιλανθρωπικούς αγώνες που διοργάνωνε, πήγαιναν σε off shore εταιρίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Pais», ο Αργεντινός παίκτης θα βρεθεί στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για το ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» και θα κληθεί να απολογηθεί στη δικαστικές αρχές.

Το δημοσίευμα τονίζει πως ο Γκιγέρμο Μαρίν, ο οποίος διοργάνωνε τους φιλανθρωπικούς αγώνες για λογαριασμό του Λιονέλ Μέσι, φέρεται να μετάφερε σε λογαριασμό στο Κουρασάο της Καραϊβικής, το ποσό των 950 χιλιάδων ευρώ. Η προσοχή των διωκτικών αρχών έχει στραφεί στους φιλικούς αγώνες που έδινε ο Μέσι τη διετία 2012-2013.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δείχνουν πως οι διοργανωτές έστελναν χρήματα από τα έσοδα των αγώνων σε off shore εταιρίες, ενώ υπάρχουν και αποδείξεις πληρωμής για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υποτίθεται πως πήραν μέρος στους φιλικούς αγώνες, αφιλοκερδώς. Προσφάτως, ο Μέσι είχε καταβάλει πέντε εκατομμύρια ευρώ, γιατί είχε παραδεχτεί πως είχε αποκρύψει έσοδα από τη διαχείριση της εικόνας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.