Ριβάλντο: «Ισπανία και Αργεντινή οι δυνατότερες ομάδες»

Ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής Βραζιλίας χαρακτήρισε ισχυρότερες ομάδες του Μουντιάλ 2014 τις Ισπανία και Αργεντινή.

Ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και της Εθνικής Βραζιλίας χαρακτήρισε ισχυρότερες ομάδες του Μουντιάλ 2014 τις Ισπανία και Αργεντινή.

Ο Πρωταθλητής Κόσμου με τη «σελεσάο», στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας, είναι, πλέον, 42 ετών και έχει σταματήσει την ενεργό δράση. Όπως τώρα έτσι και το 2002 προπονητής της Βραζιλίας ήταν ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι τον οποίο ο «Ρίμπο» γνωρίζει παρά πολύ καλά.

Ωστόσο με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν φάνηκε να θεωρεί πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ την Εθνική της πατρίδας του, δείχνοντας προτίμηση στις Ισπανία και Αργεντινή. Ο σκόρερ 34 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος, σε 74 συμμετοχές, μίλησε στο Goal.com και οι απόψεις του ήταν συγκεκριμένες για την έκβαση του τουρνουά.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Η Ισπανία και η Αργεντινή είναι οι δύο πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν οκτώ Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες σ΄ αυτό το Μουντιάλ και όλες έχουν την εμπειρία για διάκριση. Όλες τις σέβομαι. Η Πορτογαλία, θεωρώ, ότι είναι αουτσάιντερ που θέλει προσοχή. Η Βραζιλία θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, όμως θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει την πίεση από τον κόσμο και από τον τίτλο του φαβορί. Όσον αφορά το κομμάτι της ασφάλειας πιστεύω πώς η διοργάνωση θα είναι καλή και πώς κανείς Βραζιλιάνος δεν θα θελήσει να ντροπιάσει τη χώρα του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.