Καγκάβα: «Άλλο εθνική, άλλο Γιουνάιτεντ»

Προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Ιαπωνίας είναι ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος τόνισε πως δε σκέφτεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Ιαπωνίας είναι ο Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος τόνισε πως δε σκέφτεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει τουλάχιστον μια νίκη με την εθνική του ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ συμπλήρωσε πως δε θα χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους αγώνες, ως μέσο για να εντυπωσιάσει τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Αρχικά, ο Ιάπωνας παίκτης τόνισε: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν πως θέλω να τα πάω καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο και είμαι σίγουροι πως όλοι οι παίκτες το ίδιο θέλουν για τον εαυτό τους. Δεν θέλω να μπερδέψω τις προτεραιότητές μου εδώ. Το σημαντικό είναι να πάρει κάποια νίκη η Ιαπωνία στο Μουντιάλ. Δεν χρησιμοποιώ το Παγκόσμιο Κύπελλο για το μέλλον μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για να εντυπωσιάσω το νέο προπονητή».

Σχετικά με την πρόσληψη του Ολλανδού, ο 25χρονος παίκτης δήλωσε: «Ξέραμε εδώ και λίγο καιρό πως θα αναλάμβανε αυτό. Όμως, τώρα έχουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά θα ασχοληθώ με αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.