Συμφώνησε και ο Μάρτιν Γιόλ

Ο Μάρτιν Γιόλ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ελληνική ομοσπονδία και περιμένει τις οριστικές αποφάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μάρτιν Γιόλ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ελληνική ομοσπονδία και περιμένει τις οριστικές αποφάσεις, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο έμπειρος τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να φτάσει στα οικονομικά στάνταρ της ΕΠΟ.

Ο Γιόλ έπεσε από το ένα εκατομμύριο ευρώ, στις 650 χιλιάδες ευρώ, για κάθε χρόνο συμβολαίου, κάτι που αυτομάτως τον καθιστά, ως τον πρώτο υποψήφιο για την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αμέσως μετά το τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βραζιλίας.

Η περίπτωση του 58χρονου προπονητή φαίνονταν να είχε απομακρυνθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θα έχουν τις επόμενες ημέρες επαφές και με τον Χουάντε Ράμος, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ντνίπρο, στην οποία εργάζεται.

Αν οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι κοντά σε αυτά που προσφέρει η ΕΠΟ, τότε θα θέσει και αυτός σοβαρή υποψηφιότητα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στη σχετική λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μάρκο Ταρντέλι. Τότε θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα αναλάβει τα ηνία της εθνικής Ελλάδος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.