Μπουχαλάκης: “Στόχος μας με τα παιδιά είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα” (vid)

O Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ.

O Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Μάλιστα ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε ότι όλοι η ομάδα θα δουλέψει έτσι ώστε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στη διοργάνωση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Για τα παιχνίδια της Εθνικής: “Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουμε ένα στόχο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να φτάσουμε όσο πιο κοντά στα τελικά”.

Για τους αντιπάλους: “Η Ισπανία την τελευταία δεκαετία έχει κατακτήσει τα πάντα. Θα κερδίσουμε εμπειρίες. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε θα δουλέψει όλη η ομάδα μαζί με τον προπονητή μας”. 

Για τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αν παίζει ρόλο αυτό:  ” Αυτό κάποιες φορές σημαίνει κάτι και άλλες όχι. Αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες και κυρίως με το αν θέλει να δει την Εθνική να διακρίνεται δεν έχει σημασία που παίζει αν είσαι στον Ολυμπιακό ή στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος. Αφορά αποκλειστικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχει ο κάθε παίκτης”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.