Φλουμινένσε: Αμετανόητος ο Φελίπε Μέλο

Δε μετανιώνει για το επεισόδιο που είχε με τον Κάιλ Ουόκερ μετά το τέλος του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο Φελίπε Μέλο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τόνισε πως όλα ξεκίνησαν λόγω της συμπεριφοράς του Τζακ Γκρίλις και πως ο ίδιος θέλησε να υπερασπιστεί τον Μαρτινέλι. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι ένας «πολεμιστής».

Αρχικά, ο Φελίπε Μέλο δήλωσε: «Έχω δει ηλίθιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι ξεκίνησα έναν καυγά… Δεν ήθελα καμία σύγκρουση. Ο Γκρίλις δε σεβάστηκε τον σύλλογο της Φλουμινένσε και δε θα το αφήσω ποτέ να συμβεί αυτό. Όπου κι αν βρίσκομαι, πάντα θα παλεύω. Φώναζε «όλε» στο τέλος του παιχνιδιού».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξεκίνησα κανένα επεισόδιο, αντίθετα, πήγα να υπερασπιστώ τον Μαρτινέλι, τον οποίο επέπληξε ο Γκρίλις. Πήγε να τα βάλει με ένα παιδί, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με έναν άντρα. Δε μετανιώνω. Θα το έκανα ξανά. Είμαι πολεμιστής. Όλη μου η ζωή ήταν έτσι, αλλά πάντα σεβόμουν. Όταν νικήσαμε ένα παιχνίδι με 10-1 για το Copa Sudamericana, η Φλουμινένσε σεβάστηκε. Όταν νικήσαμε τη Ρίβερ με 5-1, τη σεβαστήκαμε επίσης. Όταν κερδίσαμε τον τελικό στο Libertadores, το ίδιο έγινε κόντρα στην Μπόκα. Και έτσι θα είναι για πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.