Η Τσέλσι πέταξε έξω τη Γιουνάιτεντ

Ενα υπέροχο γκολ του Μπα και μια εκπληκτική επέμβαση του Τσεχ ήταν τα σημεία αναφοράς στην αναμέτρηση της Τσέλσι (έχει να χάσει δέκα χρόνια εντός έδρας για το FA) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" που βρήκε νικητές του Λονδρέζους με 1-0. Η ομάδα του Μπενίτεθ, λοιπόν, πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ενα υπέροχο γκολ του Μπα και μια εκπληκτική επέμβαση του Τσεχ ήταν τα σημεία αναφοράς στην αναμέτρηση της Τσέλσι (έχει να χάσει δέκα χρόνια εντός έδρας για το FA) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Στάμφορντ Μπριτζ” που βρήκε νικητές του Λονδρέζους με 1-0. Η ομάδα του Μπενίτεθ, λοιπόν, πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντάξιο του ονόματος των δυο ομάδων, κάτι που αναφέρουν και τα ίδια τα αγγλικά ΜΜΕ στα πρώτα τους ρεπορτάζ μετά το σφύριγμα της λήξης. Οπως προαναφέρθηκε, όμως, είχε δυο μαγικές στιγμές σε απόσταση δέκα λεπτών.

Η πρώτη ήταν το φοβερό γκολ του Μπα στο 49′. Ο Μάτα έβγαλε τη σέντρα και ο άσος της Τσέλσι, τέντωσε το πόδι του και με ένα απίστευτο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα. Η δεύτερη έλαβε χώρα στο 59′. Ο Γουέλμπερ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Ερνάντες είχε ξεχαστεί από την άμυνα των Λονδρέζων, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πετρ Τσεχ με μια επέμβαση που η Αγγλοι πρόλαβαν να τη χαρακτηρίσουν απόκρουση της χρονιάς, έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχασε από μόνος του τη μάχη του πάγκου με τον Μπενίτεθ. Με μια έμπνευση παρόμοια με αυτή του αγώνα με τη Ρεάλ στο “Ολντ Τράφορντ”, αποφάσισε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον φαν Πέρσι και με δεδομένη την απουσία του τραυματίας Ρούνεϊ, άφησε τους επικείμενους πρωταθλητές χωρίς φαντασία στο εκτελεστική δεινότητα παιχνίδι τους…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.