Στο «Γουέμπλεϊ» με θρίαμβο η Γουίγκαν!

Το πρώτο από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Γουίγκαν, χάρη σε ένα εκπληκτικό 3-0 μέσα στην έδρα της Έβερτον για τα προημιτελικά!

Το πρώτο από τα τέσσερα εισιτήρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Γουίγκαν, χάρη σε ένα εκπληκτικό 3-0 μέσα στην έδρα της Έβερτον για τα προημιτελικά!

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ «καθάρισε» το ματς μέσα σε ένα τρίλεπτο στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια απλά συντήρησε το προβάδισμά της απέναντι στα «ζαχαρωτά» που παρουσιάστηκαν αγνώριστα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν νωρίς τις διαθέσεις τους με ένα δοκάρι του Μαλόνεϊ και στο 30ό λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Φιγκερόα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Πριν περάσει καλά-καλά ένα λεπτό, ο ΜακΜάναμαν εκμεταλλεύτηκε λάθος πάσα του Φιλ Νέβιλ βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά με 2-0.

Στο 33′ και με την Έβερτον στο καναβάτσο ο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας μία ανέλπιστη πρόκριση στους «λάτικς», oι οποίοι θα επισκεφτούν το «Γουέμπλεϊ» για τα ημιτελικά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μούχα, Μπέινς, Χάιτινχα, Ντεστέν, Νέβιλ (46′ Ανιτσέμπε), Κόουλμαν, Όσμαν, Πίενααρ, Φελαϊνί (67′ Γκίμπσον), Γέλαβιτς, Μιραλάς (79′ Μπάρκλεϊ).
ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Μπλάσκες, Αλκάρας (90′ Γκόλομπαρτ), Μπόις, Φιγκερόα, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ, Γκόμες, Μποσεζούρ, Σχάρνερ, Κονέ, ΜακΜάναμαν (40′ Μιγιάιτσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.