Βρήκαν στόχο τέσσερις φορές οι “Κανονιέρηδες” (video)

Με τον Ζιρού (41', 71') να “χτυπάει” δύο φορές και τον Γουόλκοτ (76', 88') να βρίσκει δίχτυα άλλες τόσες, η Αρσεναλ επιβλήθηκε της Χαλ με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με τον Ζιρού (41′, 71′) να “χτυπάει” δύο φορές και τον Γουόλκοτ (76′, 88′) να βρίσκει δίχτυα άλλες τόσες, η Αρσεναλ επιβλήθηκε της Χαλ με 4-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Το σύνολο του Βενγκέρ είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Γκιμπς έξω από την περιοχή στο 43′.

Ατυχη η Χαλ, καθώς το πρώτο γκολ ήταν… δώρο δικό τους, ενώ στο δεύτερο και στο τέταρτο η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα του Γιακούποβιτς…

“Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη”. Κάπως έτσι ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου μέχρι τη στιγμή που η Αρσεναλ σκόραρε και πήρε κεφάλι στο σκορ. Το σουτ του Κάμπελ στο όγδοο λεπτό ήταν το μοναδικό καλό που είχε να επιδείξει το σύνολο του Βενγκέρ.

Οι γηπεδούχοι, είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και έψαχναν την ευκαιρία τους για να απειλήσουν. Την βρήκαν με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, όμως ο Οσπίνα έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Μάιλερ. Στη συνέχεια της φάσης λανθασμένα καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ ο Ντέιβις, με αποτέλεσμα να μην χαρεί ο Πάουελ το γκολ που πέτυχε…

Ο Μάιλερ έμελλε να είναι πρωταγωνιστής και στο γκολ της Αρσεναλ, καθώς έδωσε την… ασίστ στον Ζιρού, ο οποίος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο του αντιπάλου του και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 στο 41′. Δύο λεπτά αργότερα οι “κανονιέρηδες” παραλίγο να διευρύνουν το προβάδισμα, αλλά η στρογγυλή θεά τράνταξε το δοκάρι του Γιακούποβιτς από το μακρινό σουτ του Γκιμπς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλ έδειχνε να έχει τον έλεγχο και προσπαθούσε να φτάσει ανορθόδοξα στην ισοφάριση., Παραλίγο να το πετύχουν στο 64′ με το σουτ του Πάουελ και στο 66′ με την κεφαλιά του Ράμσι. Ο τελευταίος για λίγα εκατοστά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του…

Οι ευκαιρίες αυτές “ξύπνησαν” τους φιλοξενούμενους και στο 71′ έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Ο Γουόλκοτ έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μαγκουάιρ και άλλαξε πορεία, με τον Ζιρού να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας και με προβολή να δίνει τέλος στα όνειρα της Χαλ για πρόκριση.

Οι “κανονιέρηδες” δεν σταμάτησαν εκεί και στο 76′ ο Γουόλκοτ, ύστερα από έξοχη μπαλιά του Κάμπελ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Αγγλος πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο ματς, γράφοντας το τελικό 0-4 στο 88′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.