Με φόντο το Γουέμπλεϊ

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (21:00, Novasports 3).

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (21:00, Novasports 3).

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες στο «Όλντ Τράφορντ» με 1-1 και έτσι θα λύσουν τις διαφορές τους στο Λονδίνο, με την πρόκριση να κρίνεται στην παράταση ή και στα πέναλτι αν δεν χριστεί νικητής στα 90 λεπτά. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Γουέμπλεϊ την Έβερτον, ενώ Κρίσταλ Πάλας και Γουότφορντ θα διεκδικήσουν το έτερο εισιτήριο για τον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Το αποψινό, θα είναι το τελευταίο ματς Κυπέλλου για τη Γουέστ Χαμ στην ιστορική της έδρα καθώς του χρόνου μετακομίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με τα «σφυριά» να έχουν μετατρέψει σε φρούριο το «Μπόλειν Γκράουντ», μια και δεν έχουν γνωρίσει την ήττα εκεί σε 16 ματς όλων των διοργανώσεων. Αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους ο Ντιμίτρι Παγέτ, που έχει 12 γκολ και 11 ασίστ στη φετινή σεζόν, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει στην αποστολή τον Γουέιν Ρούνι μετά από αρκετό καιρό, όμως δεν είναι σίγουρο ότι ο Λουί Φαν Χάαλ θα τον χρησιμοποιήσει.  Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν την πρόκριση στα προημιτελικά μετά από δύο σερί αποκλεισμούς στους «8», καθώς το Κύπελλο αποτελεί την τελευταία ευκαιρία φέτος για έναν τίτλο, αλλά και για τον Ολλανδό τεχνικό να αντιστρέψει το  εναντίον του κλίμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.