Στον τελικό με Ζιρού και Μοράτα η Τσέλσι (video)

Το 8ο τρόπαιο στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Τσέλσι ύστερα από την πρόκριση της στον τελικό απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Το 8ο τρόπαιο στην ιστορία της θα διεκδικήσει η Τσέλσι ύστερα από την πρόκριση της στον τελικό απέναντι στην Σαουθάμπτον. 

Οι μπλε του Λονδίνου επικράτησαν 2-0 με τα γκολ του Ολιβιέ Ζιρού και Άλβαρο Μοράτα. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με την Τσέλσι να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γουίλιαν στο 7ο λεπτό. Οι Λονδρέζοι στην πρώτη τους ευκαιρία στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα με τον άνθρωπο του FA cup Ολιβιέ Ζιρού να σκοράρει το 15ο του γκολ σε 26 συμμετοχές στο 46Ο λεπτό.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Άλβαρο Μοράτα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ύστερα από την σέντρα του Αθπιλικουέτα στο 82ο λεπτό. Ο Ισπανός είχε περάσει 86 δευτερόλεπτα προηγουμένως στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Σαουθάμπτον στο 84ο για να ξαναμπεί στο ματς με το δοκάρι του Τσάρλι Όστιν, ακόμα μεγαλύτερη η Τσέλσι με τον Μοράτα να κλειδώσει το παιχνίδι στην αμέσως επόμενη φάση με τον Χεντ να διώχνει πάνω στην γραμμή. 

Το τελικό σκορ 2-0 έδωσε την πρόκριση στην Τσέλσι όπου στον τελικό του Γουέμπλεϊ θα βρει την Μάντσεστερ Γ. μετά την νίκη της με 2-1 κόντρα στην Τότεναμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.