Πάλμερ: Από τον… πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι σε ηγέτη της Τσέλσι (videos)

Γκολ και ασίστ στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας!

Στους «4» του FA Cup βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (17/03) η Τσέλσι, η οποία επικράτησε δύσκολα και με γκολ στις καθυστερήσεις της Λέστερ με 4-2! Οι «μπλε» του Λονδίνου είδαν τις «αλεπούδες» (που φέτος παίζουν στην Championship) να μη «λυγίζουν» εύκολα και να ισοφαρίζουν από το εις βάρος τους 2-0 σε 2-2 στο δεύτερο μέρος. Όμως εκεί που χρειάστηκε ανέλαβε ο φετινός ηγέτης της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Κόουλ Πάλμερ, δίνοντας υπέροχη ασίστ για το 3-2 του Τσουκουεμέκα (90+2’). Νωρίτερα ο ίδιος είχε σκοράρει το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων (45+1’).

Ο 21χρονος άσος μετακόμισε από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι το καλοκαίρι και είναι η μόνη μεταγραφή που έχει βγάλει τα λεφτά της και με το παραπάνω (42.5 εκατομμύρια λίρες από το… σχεδόν μισό δισεκατομμύριο που ξόδεψε η ομάδα του τη θερινή περίοδο). Από εκεί που βρισκόταν στον πάγκο του Πεπ Γκουαρδιόλα, τώρα δε βγαίνει ούτε με… αίτηση από την 11άδα, φτάνοντας τις 30 συμμετοχές ως βασικός (36 συνολικά) στη σεζόν. Και τα νούμερα του είναι φανταστικά, καθώς μετράει πλέον 16 γκολ και 12 ασίστ στην αγωνιστική περίοδο! Double-double για τον νεαρό μεσοεπιθετικό που έχει καταγράψει και άλλο ένα αξιοσημείωτο στατιστικό.

Συγκεκριμένα έχει τα περισσότερα ματς από παίκτες της Premier League, με γκολ και ασίστ σε ένα παιχνίδι στη σεζόν, μετρώντας πλέον έξι, έπειτα και τη σημερινή του παρουσία. Όχι και άσχημα, με την σημείωση βέβαια ότι ναι μεν ο ίδιος είναι εξαιρετικός φέτος, όμως όχι και η Τσέλσι. Ειδικά για τον ίδιο που προέρχεται από το τρεμπλ με τους «πολίτες». Βέβαια η πρόκριση στα ημιτελικά σήμερα, δίνει μία ελπίδα για την κατάκτηση ενός τροπαίου με τους Λονδρέζος φέτος…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.