Γουέστ Χαμ- Μπρίστολ Σίτι 1-1: Θα λύσουν τις διαφορές στους στο Μπρίστολ! (Highlights)

Απέτυχε να λυγίσει την ομάδα της 3ης κατηγορίας η Γουέστ Χαμ, αποχώρησαν τραυματίες οι Πακετά και Μαυροπάνος.

Γουέστ Χαμ και Μπρίστολ Σίτι αναμετρήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του FA Cup. Παρότι το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες προηγήθηκε με γκολ του Μπόουεν, η Μπρίστολ βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Κονγουέι και το τελικό 1-1 οδηγεί τις δύο ομάδες σε επαναληπτικό.

Κακή εμφάνιση από την Γουέστ Χαμ , που παρατάχθηκε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της, αλλά δε μπόρεσε να λυγίσει την Μπρίστολ, που αγωνίζεται στη League 1, ή αλλιώς στην 3ης κατηγορία Αγγλίας. Αποχώρησαν τραυματίες οι Πακετά και Μαυροπάνος για τους γηπεδούχους.

Το ματς

Με το καλημέρα το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες θα ανοίξει το σκορ. Στο τέταρτο λεπτό ο Λούκας Πακετά θα κάνει βαθειά μπαλιά προς τον Τζάροντ Μπόουεν κι εκείνος θα περάσει τον τερματοφύλακα της Μπρίστολ για να κάνει το 1-0. Στο 14’ ο Πακετά θα γίνει αναγκαστική αλλαγή, με τον19χρονο Μουμπάμα να παίρνει την θέση του. Η Γουέστ Χαμ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά να μην μπορεί να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Από την άλλη, η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ έπαιξε πολύ δυνατά, κάτι που οδήγησε σε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά. Το 39’ έχουμε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Μαυροπάνο να αποχωρεί με πρόβλημα στον ώμο και την θέση του να παίρνει ο Ογκμπόνα. Το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με 1-0, με μόνο αξιοσημείωτο γεγονός την κίτρινη του Άλβαρεζ για διαμαρτυρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Φαμπιάνσκι. Η Γουέστ Χαμ είχε χάσει την συγκέντρωσή της και τελικά το πλήρωσε στο 60’. Ο Γουίλιαμς θα κάνει κάθετη προς τον Κονγουέι κι εκείνος με ωραίο τελείωμα θα ισοφαρίσει για την Μπρίστολ. Ο Ντέιβιντ Μόγιες είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την εστία του Ο’Λίρι, με μόνη σταθερή πηγή κινδύνου τον Μπόουεν. Έτσι, πραγματοποίησε στο 75’ τριπλή αλλαγή, ενισχύοντας επιθετικά την Γουέστ Χαμ. Ο Μάνινγκ απάντησε ενισχύοντας το κέντρο του, ώστε να κλείσει τους χώρους προς την εστία της ομάδας του. Σούτσεκ και Ινγκς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να δώσουν τη νίκη και την πρόκριση στην Γουέστ Χαμ, με το τελικό 1-1 να οδηγεί σε επαναληπτικό τις δύο ομάδες, αυτή τη φορά στο Bristol Gate.

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ (74’ Τζόνσον), Μαυροπάνος (39’ Ογκμπόνα), Ζουμά, Έμερσον, Σούτσεκ, Άλβαρεζ (74’ Ινγκς), Πακετά (14’ Μουμπάμα), Γουόρντ Πράους, Φορνάλς (75’ Κορνέ), Μπόουεν

Μπρίστολ Σίτι (Μάνινγκ): Ο’Λίρι, Τάνερ, Βίνερ, Ντίκι, Πρινγκ, Γουίλιαμς, Γκάρντνερ-Χίκμαν (76’ Τζέιμς), Μπελ (86’ Κόρνικ), Νάιτ, Μεχμέτι (76’ Βίμαν), Κονγουέι (81’ Γουέλς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.