Το ντέρμπι και η …Ντέρμπι!

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας ξεκινά απόψε με ντέρμπι Λίβερπουλ - Έβερτον και την σύγκρουση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ντέρμπι Κάουντι, σε ζωντανές μεταδόσεις από τα κανάλια Novasports!

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας ξεκινά απόψε με ντέρμπι Λίβερπουλ – Έβερτον και την σύγκρουση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι Κάουντι, σε ζωντανές μεταδόσεις από τα κανάλια Novasports!

Στις 21:55 η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον στο 230ο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μέρσεϊσαϊντ. «Κόκκινοι» και «ζαχαρωτά» έχουν αναμετρηθεί 23 φορές στα πλαίσια του θεσμού, με τους αποψινούς γηπεδούχους να έχουν 10 νίκες, την Έβερτον 7, ενώ έξι αγώνες έχουν λήξει ισόπαλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Έβερτον στο «Άνφιλντ» σε αγώνα Κυπέλλου, με τις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις εκεί να έχουν λήξει ισόπαλες, κάτι που αν συμβεί σήμερα, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε επαναληπτικό στο «Γκούντισον Παρκ».

Το πρώτο φετινό ντέρμπι για το πρωτάθλημα έληξε κι αυτό ισόπαλο με 1-1 στο «Άνφιλντ» στις 12 Δεκεμβρίου, με την Λίβερπουλ να επεκτείνει το αήττητο απέναντι στην γειτόνισσά της στα 15 παιχνίδια, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ όλων των εποχών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Αγωνιστικά, η Λίβερπουλ έχει δύο σοβαρές απουσίες με τους Κουτίνιο και Σαλάχ να λείπουν, ωστόσο μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του το νέο απόκτημα Βέρτζιλ Φαν Ντάικ. Τα «ζαχαρωτά», ελπίζουν να προλάβουν να ανακοινώσουν τον επιθετικό Τσενκ Τοσούν από την Μπεσίκτας για να τον χρησιμοποιήσουν, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Μάικλ Κιν και Ιντρισά Γκέι.

Στις 22.00, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ντέρμπι Κάουντι. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννέα φορές στο πλαίσιο του Κυπέλλου, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μετρούν επτά σερί νίκες. Για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Ρομέρο αναμένεται να είναι βασικός τερματοφύλακας ξεκουράζοντας τον Ντε Χέα, εκτός είναι οι Κάρικ, Βαλέντσια και Γιάνγκ, ενώ διαθέσιμοι είναι οι Λουκάκου και Φελαϊνί.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας και οι μεταδόασεις των καναλιών Novasports:

Λίβερπουλ – Έβερτον (21:55, Novasports2HD)
Μάντσεστερ Γ. – Ντέρμπι (22:00, Novasports4HD)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.