Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 4-0: Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά για τα “ζαχαρωτά” (hls)

Δεν κατάφερε ν' αντισταθεί για περισσότερο από 15' η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, που έχασε με τραυματισμό και τον Τάουνσεντ

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο – μονός – προημιτελικός για το FA Cup ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και την Έβερτον, με την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά να επικρατούν 4-0.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ μπήκε με διάθεση να πιέσει όμως το πλάνο της είχε περιορισμένη χρονική διάρκεια που – όπως αποδείχθηκε – δεν ξεπέρασε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά, στο 17′ έχασε και τον Τάουνσεντ με τραυματισμό με την κατάσταση να επιδεινώνεται.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και ν’ απειλούν με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα των ακραίων επιθετικών τους και στο 25′ ήταν ο Γκουεχί που άνοιξε το σκορ προκαλώντας ντελίριο στις κατάμεστες κερκίδες. Η εικόνα της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ παρέμεινε κακή αδυνατώντας ν’ αντιδράσει και στο 41′ ο Ματετά διπλασίασε το σκορ για τους γηπεδούχους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος δίχως κλασική ευκαιρία.

Παρά τις αλλαγές στις τάξεις της Έβερτον τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος παρέμεινε στα χέρια της Κρίσταλ Πάλας που ήλεγχε απόλυτα τον ρυθμό κι έβγαζε επιθέσεις κατά το …. δοκούν. Με τους αντιπάλους τους να παραμένουν ακίνδυνοι, αποφάσισαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην πρόκρισή τους, θυμίζοντας την προ εξαετίας πορεία τους που έφτασαν μέχρι και τον τελικό, με τον Ζαχά στο 79′ και τον Χιουζ στο 87′ να διαμορφώνουν το τελικό 4-0!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.