Της έγινε συνήθεια της Γουίγκαν… (video)

Κατά την προσφιλή της συνήθεια την τελευταία πενταετία η Γουίγκαν νίκησε1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Κύπελλο Αγγλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Είχαν προηγηθεί ο θρίαμβος στον τελικό της διοργάνωσης το 2013 και η επικράτηση στα προημιτελικά της επόμενης σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης στο DW Stadium κόντρα στη Γουίγκαν, όμως οι γηπεδούχοι κράδαιναν την απειλητική παράδοση που έλεγε ότι μετρούσαν ισάριθμες νίκες στα τελευταία δύο ματς στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Σίτι. Κι έμελλε να τις κάνουν τρεις…

Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα κυριάρχησαν ολοκληρωτικά χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν το τέρμα που θα άνοιγε τους ασφυκτικά κλεισμένους χώρους από τους “Λάτικς”. Το πρόβλημα οξύνθηκε για τη Σίτι από την αποβολή του Ντέλφ με απευθείας κόκκινη για τάκλιν στον Πάουερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η απόφαση του Τέιλορ να δείξει την κόκκινη, κι όχι την κίτρινη κάρτα που αρχικά κρατούσε στο χέρι του προκάλεσε πολλές, μάλλον δικαιολογημένες, διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. 

Παρότι συνέχισε με δέκα η ομάδα του Γκουαρδιόλα κυριάρχησε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Γουίγκαν να “τρέχει” πίσω από τη μπάλα και να είναι απούσα επιθετικά. Κι όμως ήταν εκείνη που βρήκε το “χρυσό” τέρμα στο 79ο λεπτό στη μοναδική της απόπειρα στο δεύτερο 45λεπτο η οποία προέκυψε από λάθος του Γουόκερ. Ο Γκριγκ, επιβεβαίωσε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση και με έξοχο πλασέ έφτασε τα 7 τέρματα για να οδηγήσει με αυτό το γκολ την ομάδα του στα προημιτελικά όπου η Γουίγκαν θα συναντήσει τη Σαουθάμπτον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.