“5 στα 5” η Ισπανία

"Αφεντικό" στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012 παρέμεινε η Ισπανία, που νίκησε με 3-1 τη Λιθουανία εκτός έδρας.

“Αφεντικό” στον 9ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2012 παρέμεινε η Ισπανία, που νίκησε με 3-1 τη Λιθουανία εκτός έδρας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς και “αγκάλιασαν” την πρόκριση στην τελική φάση, με την Τσεχία να τους ακολουθεί με 9 βαθμούς.

Ο Τσάβι έδωσε το προβάδισμα στους “φούριας ρόχας” στο 19′ του αγώνα του Κάουνας, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 57′ με τον Στανκεβίτσιους, αλλά να μην καταφέρνουν να κάνουν την έκπληξη. Η Ισπανία μπήκε και πάλι στη θέση του οδηγού με το αυτογκόλ του Κιγιάνσκας στο 70′ και “σφράγισε” τη νίκη στο 83′ με τον Μάτα.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Ζουτάτουτας): Καρτσεμάρσκας, Ζαλιούκας, Στανκεβίτσιους, Σκέρλα, Κιγιάνσκας, Μικολιούνας (71′ Ρανταβίτσιους), Σεμπέρας, Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Σέρνας (74′ Λαμπούκας), Ντανιλεβίτσιους (85′ Γκαλκεβίτσιους)
ΙΣΠΑΝΙΑ (Ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Πικέ (89′ Σέρχιο Ράμος), Ιραόλα, Αλόνσο, Τσάβι, Μαρτίνεθ, Καθόρλα (67′ Μάτα), Βίγια (54′ Σίλβα), Γιορέντε

Η Τσεχία νίκησε εύκολα 2-0 το Λιχτενστάιν, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη σε 5 ματς. Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ έκανε το καθήκον της και ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 9ο όμιλο, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο Μίλαν Μπάρος άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό και ο Κάντλετς στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο γήπεδο της Ντιναμό Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε (ο 9ος όμιλος έχει 5 ομάδες), η Τσεχία έχει 9 βαθμούς έναντι 4 της τρίτης Σκοτίας, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ το Λιχτενστάιν βρίσκεται στον πάτο του γκρουπ χωρίς πόντο.

ΤΣΕΧΙΑ (Μπίλεκ): Τσεχ, Χούμπσμαν, Χούμπνικ, Σίβοκ, Πόσπεχ, Κάντλετς, Πλασίλ, Ρόσίτσκι (84′ Πόλακ), Μόραβεκ (56′ Χλούσεκ), Μπάρος, Λάφατα (59′ Νέσιντ)
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Ζάουγκ): Γέλε, Μάρτιν Στοκλάσα, Μικ. Στοκλάσα, Ρέχσταϊνερ, Μπούργκμαϊερ, Μπούχελ (10′ Κίμπερ (82′ Κρίστεν), Χάσλερ, Φρικ, Μπεκ, Έρνε, Χάσλερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.