“Η Λάρισα αγαπά την Εθνική ομάδα”

Ο Γιάννης Γκαλίτσιος μίλησε στο www.hellasfanclub.gr, με την ευκαιρία της άφιξης της Εθνικής μας ομάδας στη Λάρισα, για τον φιλικό αγώνα με τον Καναδά στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Γκαλίτσιος μίλησε στο www.hellasfanclub.gr, με την ευκαιρία της άφιξης της Εθνικής μας ομάδας στη Λάρισα, για τον φιλικό αγώνα με τον Καναδά στις 9 Φεβρουαρίου.

-Τι σημαίνει για τη Λάρισα η διεξαγωγή του αγώνα στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ;
“Οπωσδήποτε πρόκειται για μια σημαντική κίνηση της ΕΠΟ, πολύ καλή θα έλεγα, να ορίσει αγώνα σε μια πόλη της επαρχίας. Είναι ό,τι καλύτερο για την πόλη μας, η οποία αγαπά τον αθλητισμό, αγαπά την Εθνική ομάδα και στηρίζει τα αθλητικά γεγονότα”.

-Φαντάζομαι ο κόσμος της Λάρισας θα αγκαλιάσει την Εθνική σε αυτόν τον αγώνα.
“Ασφαλώς, γιατί όλοι οι Έλληνες θέλουν να είναι κοντά στην Εθνική ομάδα, κι όλοι είναι ήδη κοντά στην Εθνική που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλες επιτυχίες”.

-Οι δικές σας αναμνήσεις από την Εθνική είναι θετικές;
“Ναι βέβαια. Θυμάμαι ακόμα τους αγώνες που έδωσα ως παίκτης με την Εθνική. Θυμάμαι τη συγκίνηση που ένιωθα αγωνιζόμενος για την Εθνική μου, ή την ώρα που ακούγαμε τον Εθνικό μας Ύμνο. Για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να παίζει με τα χρώματα της χώρας του.
Βέβαια εκείνη την εποχή, (σ.σ. αρχές δεκαετίας ’80) η Εθνική δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θυμάμαι κάποια σπουδαία ματς. Την ισοπαλία (0-0) με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (σ.σ. από όπου και η φωτογραφία με αντίπαλο του Γιάννη Γκαλίτσιου τον Άγγλο Γούντκοκ), ή κάποια ματς με την πολύ μεγάλη Σοβιετική Ένωση, την Ουγγαρία και την Ανατολική Γερμανία”.

-Συμφωνείτε με την άποψη ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αλλάξει πλέον και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ακόμη και την αφρόκρεμα των Ευρωπαίων;
“Φυσικά, άλλες οι δικές μας οι εποχές άλλη η σημερινή. Πιστεύω ότι ο Έλληνας παίκτης έχει αλλάξει τελείως. Έχει παίξει σε ξένα πρωταθλήματα, αντιμετωπίζει πιο συχνά ευρωπαϊκές ομάδες και ναι, τους κοιτάμε στα μάτια πλέον τους Ευρωπαίους και οι ομάδες μας, άλλωστε πάνε καλύτερα.
Η Ελλάδα έχει ταλέντο, υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες με προσόντα κι αν αλλάξει λίγο ακόμα κι η νοοτροπία μας θα’ναι ακόμα καλύτερα”.

-Τη σημερινή Εθνική ομάδα την πιστεύετε;
“Ασφαλώς και την πιστεύω. Η Εθνική μας ομάδα απέκτησε άλλο πρεστίζ με τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, με την παρουσία της σε μεγάλες διοργανώσεις. Νομίζω ότι πλέον η Εθνική μας θα έχει πάντα επιτυχίες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, γίνεται μια σταδιακή ανανέωση καθώς οι μεγάλοι παίκτες που την οδήγησαν στην κατάκτηση του Euro 2004 σιγά-σιγά αποχωρούν”

-Να υποθέσουμε ότι στις 9 Φεβρουαρίου θα βρίσκεστε στις εξέδρες του AEL-F.C. ARENA για τον φιλικό αγώνα με τον Καναδά…
“Φυσικά και θα είμαι! Όπως σας είπα, η Λάρισα αγαπά το ποδόσφαιρο, την εθνική, αγαπά τον αθλητισμό και θα είναι στο πλευρό της Ελλάδας στον αγώνα με τον Καναδά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.