Πραντέλι: “Μετράει η εμφάνιση”

Η Ιταλία έχασε από τη Γαλλία στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2012, αλλά ο Τσέζαρε Πραντέλι είχε τους δικούς του λόγους να είναι ικανοποιημένος μετά το φιλικό της Πάρμα.

Η Ιταλία έχασε από τη Γαλλία στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2012, αλλά ο Τσέζαρε Πραντέλι είχε τους δικούς του λόγους να είναι ικανοποιημένος μετά το φιλικό της Πάρμα. Ο τεχνικός των “ατζούρι” στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του που είχε και δύο δοκάρια, τονίζοντας ότι σε τέτοια ματς το αποτέλεσμα δεν έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

“Θέλαμε να νικήσουμε για να τελειώσουμε τη χρονιά με επιτυχία. Αν και παίξαμε καλύτερα και είχαμε και δύο δοκάρια, τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αλλά σε τέτοιους αγώνες, όσο και αν μας ενδιαφέρει από πλευράς γοήτρου το αποτέλεσμα, αυτό που μετράει είναι η εμφάνιση. Και από αυτή έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Ήμαστε καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αν και δοκιμάσαμε για πρώτη φορά ένα νέο σύστημα. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν, έδειξαν πάθος και μεγάλη διάθεση”, είπε ο ομοσπονδιακός των τετράκις πρωταθλητών κόσμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.