Λάμπρου: «Δεν περίμενα την κλήση»

Αιφνιδιασμένος από την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε ο Κώστας Λάμπρου.

Αιφνιδιασμένος από την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος εμφανίστηκε ο Κώστας Λάμπρου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπογράμμισε πως είναι χαρούμενος που θα αποτελέσει μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ευχαριστημένος με την έως τώρα καριέρα του στη Φέγενορντ. Ο Λάμπρου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Νova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Όχι δεν περίμενα να με καλέσει ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική. Όταν με ενημέρωσαν πριν από ημέρες από την Φέγενορντ ότι είμαι στην προεπιλογή του προπονητή άρχισα να το σκέφτομαι. Σήμερα μου το είπαν όταν τελείωσα την προπόνηση. Με περίμεναν οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου. Ήρθαν και μου το είπαν. Είναι τρομερό το συναίσθημα αυτό».

Στην συνέχεια, ο Έλληνας τερματοφύλακας συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Φέγενορντ, ειδικά τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στην Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό γιατί βλέπεις ότι σε υπολογίζουν από τη χώρα σου αλλά και στην Ολλανδία ότι πλέον είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας».

Επίσης, δήλωσε: «Έφυγα στο εξωτερικό για έναν σκοπό. Δούλεψα αρκετά εδώ και είμαι ευτυχής που όλα πάνε καλά. Ήταν κάτι που ήρθε απρόσμενα. Ήρθε ξαφνικά μια πρόταση από το εξωτερικό. Το σκέφτηκα και όλοι μας στην οικογένεια πιστέψαμε ότι θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.