Γκολ ο Μπαλάφας, θρίαμβος της Σαχτάρ με 23η σερί νίκη!!!

Ο Σωτήρης Μπαλάφας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Χοβέρλα και οδήγησε την ομάδα από το Ούζχοροντ στους «16» του Κυπέλλου Ουκρανίας!

Ο Σωτήρης Μπαλάφας πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Χοβέρλα και οδήγησε την ομάδα από το Ούζχοροντ στους «16» του Κυπέλλου Ουκρανίας!

Ο 26χρόνος πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, που από το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ουκρανία για τη νεοφώτιστη Χοβέρλα, σημείωσε ενάντια στην Χέλιος, στο 78′, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του!

Στο σημαντικότερο ματς της διοργάνωσης την Κυριακή, η Σαχτάρ διέλυσε (και φυσικά απέκλεισε) με 4-1 την Ντινάμο Κιέβου στο Ντόνετσκ, χάρη στα γκολ των Αντριάνο (22′), Τεϊσέιρα (40′), Φερναντίνιο (75′) και Σρνα (83′), με τη φιλοξενούμενη να ισοφαρίζει προσωρινά στο 27′ με τον Ταΐβο.

Τα ρεκόρ της Σαχτάρ είναι φοβερά αφού αριθμεί εννέα σερί νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, υπέταξε στο Σούπερ Καπ τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, νίκησε 2-0 τη Νόρντζελαντ στην πρεμιέρα του Champions League ενώ, αν προστεθούν και τα περσινά σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε την 23η συνεχόμενη νίκη της (!)σε ένα απίστευτο ρεκόρ, όπως απίστευτο είναι το σερί 19 νικών στην ουκρανική Premier Liha!!!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.