Πατρίσιο: «Θα σκοράρει ο Ρονάλντο»

Πεπεισμένος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καταφέρει να σκοράρει στον επόμενο αγώνα της Πορτογαλίας, εμφανίζεται ο Ρουί Πατρίσιο.

Πεπεισμένος πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα καταφέρει να σκοράρει στον επόμενο αγώνα της Πορτογαλίας, εμφανίζεται ο Ρουί Πατρίσιο. Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, τονίζοντας πως μπορεί να μην σκόραρε στα δυο πρώτα ματς, όμως είχε αρκετά καλή απόδοση. Επίσης, ο Ρουί Πατρίσιο αναφέρθηκε και στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με την Ολλανδία.

Αρχικά, τόνισε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο πάντα παίζει καλά. Μπορεί τα πράγματα να μη πήγαν όπως τα περίμενε στον αγώνα με τη Δανία, αλλά μόνο όποιος προσπαθεί χάνει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά ήταν πολύ καλός, έτρεξε αρκετά και νομίζω ότι θα καταφέρει να σκοράρει κόντρα στους Ολλανδούς».

Σχετικά με το ματς κόντρα στους «οράνιε», ο Ρουί Πατρίσιο τόνισε: «Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάναμε και στα προηγούμενα δύο με Γερμανία και Δανία. Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό , να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγωνιστικό χώρο και να πιστεύουμε στη νίκη. Οι Ολλανδοί είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με απίστευτες δυνατότητες και ικανότατους επιθετικούς. Ο βασικός στόχος μας είναι να περάσουμε στα προημιτελικά του τουρνουά, και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.